Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tørkestativ ute

#1

star sa for siden:

Trenger tips om et tørkestativ som tåler en støyt. Til å ha ute. Det vi hadde knela i vinden i dag. Var visst kjøpt på Biltema.
Og så virker det som det evt må bestilles og sendes hit. Fant hverken Maxbo eller Byggmakker i nærheten (dvs fylket vi befinner oss i eller det lenger nord uten å måtte forflytte oss langt).


#2

millact sa for siden:

Må det være stativ? Jeg har snorer under terrassen.


#3

star sa for siden:

Har ikke noe steder å ha snorer dessverre.


#4

veobra sa for siden:

Jeg sverger til tørkestativ fra Leifheit. Har ikke stativ utendørs, men de jeg har defra inne er veldig solide.


#5

meisje sa for siden:

Brabantia eller leifheit virker solide.

Biltema selger for det meste ting som har en veldig hyggelig pris men desverre ikke har den kvalitet man ønsker, så vi kjøper ingenting der lenger. Både Jula og Clasolson har bedre kvalitet for en rimelig penge.


#6

Stompa sa for siden:

Anbefaler også Leifheit. Mitt er kjøpt på Jysk.


#7

star sa for siden:

Kan ikke se at Jysk har det jeg sikter til. Et sånt med vinger som pakkes bort blir tatt av vinden.


#8

Lhi-My sa for siden:

Jernia har iallfall tørkestativ med jordspyd som graves ned og roterende «karusell» på toppen. Jeg har et gedigent gammelt slikt stativ som har stått i hagen her i minst 40 år, men det er nok laget av en smed, tror jeg. Praktisk sak med plass til 4-5 fulle maskiner klesvask, men langt større enn de man kan kjøpe.

Svigers har et slik med jordspyd fra Leifheit. Noe som dette: www.jernia.no/hjem-og-hage/renhold/stryk-og-tørk/tørkestativ/leifheit-tørkestativ-linolift-600-leifheit/p/00259047


#9

star sa for siden:

Er ikke Jernia i nærheten heller. :sukk:


#10

Lhi-My sa for siden:

Hvis det er slik du leter etter, skal de være enkle å finne. Maxbo, Byggmakker og andre byggevarebutikker, Jula, Biltema, Europris osv også. Jeg tipper de kan bestilles på nett også.


#11

star sa for siden:

Ikke Maxbo eller Byggmakker i nærheten heller. Byggern har ikke. Husker ikke hvem jeg prøvde å prøvebestille fra, men de sender ikke hit. Men Jula når vi innom.


#12

-ea- sa for siden:

Men hvis det er Jula der, så er det en by som vel må ha andre byggevare- og jernvarehandeler? Coop Bygg, Montér, Byggtorget og andre.


#13

star sa for siden:

Takk for tips, men ingen av de har etter hva jeg kan se.


#14

Lhi-My sa for siden:

Power og Elkjøp da? Jeg har ikke sjekket, men jeg tror de selger tørkestativ også.


#15

-ea- sa for siden:

Tenker at det er ikke alle som har hele utvalget sitt på nett, så jeg hadde ringt et par av de og hvis ikke de har det inne så kanskje de visste hvilken butikk man kunne spørre hos.


#16

veobra sa for siden:

Kan du bestille på nett? Eller blir det dyr transport. Sjekk om noen i nærheten selger feks Leifheit. Kanskje butikken kan bestille? Som det ble skrevet over så tror jeg det er Power som leverer andre tørkestativ



#18

star sa for siden:

De har jaggu ja.


#19

star sa for siden:

Mulig det er det vi må. Ikke alle sendte hit, men det kan da umulig gjelde alle.


#20

veobra sa for siden:

Kan du bestille levert i butikk? Det er jo også ganske vanlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.