Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ønsker tips om gode treningssko

#1

007 sa for siden:

Jeg trener styrke (sirkeltrening) og zumba i sal, og lurer på om noen har tips om gode sko jeg kan bruke til begge treningene?
Aller helst ønsker jeg meg sko som kan brukes både til sirkeltrening, zumba og løping på asfalt, men det er kanskje for mye forlangt.

Anyone?


#2

Tallulah sa for siden:

Hm, greia er jo at til styrke trenger du stabilitet, altså så flatt og lite demper som mulig. Til zumba trenger du demping. Mange trener styrke i sokkelesten, er det et alternativ? For du kan egentlig trene zumba i gode løpesko.


#3

Morella sa for siden:

Jeg sverger til mine Hokasko. De er fantastisk når det gjelder demping.


#4

007 sa for siden:

Sokkelesten går ikke, for på enkelte øvelser må jeg ha godt feste og ikke gli.
Pr nå trener jeg zumba i mine gode, men akk så utslitte, Nike løpesko.


#5

007 sa for siden:

Er det flere modeller? Er dette sånne sko som bør tilpasses etter fot hos eksperter?


#6

Nera sa for siden:

Til styrketrening trenger du stabilitet, altså ikke sko med demping. Skoene bør heller enten være flate eller stive i hælen. Til Zumba og løping kan du gjerne bruke samme sko.

Hva med crossfitsko til saltrening, og ordentlige løpesko (Hoka One) til løping? Det finnes neppe ett skopar som dekker alle behov. Dessuten bør du ikke bruke sko til asfaltløping innendørs.

Jeg trener knebøy og markløft i sokkelesten, og bruker et par flate sko med lite demping til resten av styrkeøkta. Til mølle bruker jeg vanlige løpesko, og til uteløping har jeg andre sko igjen.


#7

Morella sa for siden:

Ja, det er flere modeller med Clifton 5 og 6 er de som har best demping. Trenger ingen eksperter for å bruke disse nei.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.