Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Millen sa for siden:

God morgen. Kaffe, rydde innedag nå som det er kjøligere ute og en unge får besøk. Det er vel dagens planer..


#3

Adrienne sa for siden:

Bra start på dagen når Vy kansellerer alle tog mellom syv og ni. :gal: Måtte stresse som gal for å rekke det ene toget som ikke var kansellert og som heldigvis var forsinket nok til at jeg rakk det. Rakk ikke kaffe, så den måtte tas etter at jeg kom på jobb. :kaffepc:


#4

Blånn sa for siden:

Så fint av Vy å hjelpe til med morgenstresset, Adrienne! Veldig omtenksomt.


#5

Blånn sa for siden:

Jeg har kommet meg på jobb. Bare meg og vaktmester her. Vedkommende som i følge ferielistene skulle vært på jobb i går glimrer fortsatt med sitt fravær.


#6

millact sa for siden:

Regn og torden i sør. Lummert ute, varm natt.


#7

Mex sa for siden:

I går hadde vi 28 grader på kontoret, fordi vaktmesterne i bygget vi holder til i, "er i feriemodus", så de har ikke skrudd på kjøleanlegget... :gal:
Hakket bedre i dag, takket være regn og 15 grader dropp i temperaturen.


#8

Frøy sa for siden:

Nyter fremdeles livet i Spania. Står opp noen timer før de andre og får min dose med lydbok og soling. Siste dagen til mannen her nede før han reiser hjem, det skal bli litt godt :sparke: (han liker hverken varme eller konseptet avslapping så han har vært sur og grinete store deler av tiden han har vært her)


#9

Blondie sa for siden:

Hjemmeferien blir betraktelig bedre av at det er 15 grader istedet for 32. :Phui: Jeg pusler litt rundt og later som at jeg nyter dagene. Nå har jeg aktivert IT-kontoen min på universitetet og har faktisk funnet frem den ene pensumboka.


#10

Blånn sa for siden:

Her var det 30,4 grader på kontoret i morges. Blir bedre bår jeg setter opp gjennomtrekk. Oppdaget for litt siden at radiatoren står på. Det er unødvendig.


#11

Pappalille sa for siden:

Jeg satt opp døra ut til balkongen på full pip og nøt å sitte her og fryse. :knegg: Det er godt med en dag pause.


#12

Fersken sa for siden:

Det er fortsatt noen og tjue grader på Nordvestlandet. Jeg har fått soleksem og skal holde meg i skyggen. Ungene er lei bading og spiller fotball.


#13

Blånn sa for siden:

Jeg har sendt gutta på froske/paddejakt. Var en som hadde hoppet inn kjellervinduet i natt og jeg rakk ikke å fikse det før jeg gikk på jobb. Siste rapport var at den hadde gjemt seg.


#14

Addison sa for siden:

Har sovet godt i natt og føler meg noenlunde i vater igjen etter gårsdagens lammende jetlag. Mer normal norsk sommer med 12 grder og lett regn hjalp godt på søvnen. Mannen legger nytt gulv på rommet som minste skal overta etter storebror som har flyttet ut. Jeg skal ut og kjøpe mat og div. etter hvert. Ellers rolig hjemmeferie ut uken. Det er godt etter utrolig opplevelsesrik Japantur.


#15

millact sa for siden:

Vi har levert masse til bruktbutikk (og kjøpt noe også derfra). Så har vi sett på fargekoder til hus. Nå tror jeg jeg skal bake boller.


#16

Maverick sa for siden:

I dag har vi pusset opp terrariet til kontortarantellen vår. Det innebærer jo da åpenbart å ta tarantellen ut, som jo er en interessant affære når alle er litt redd for den. :knegg: Ble bra, da! Tipper han er fornøyd nå. :nemlig:


#17

millact sa for siden:

Hva? Har dere tarantella på jobb, Mave? Litt kult, men mest skummelt synes jeg.


#18

Maverick sa for siden:

Jepp. Adopterte ham via FP for en del år siden. :knegg: Han er en trivelig fyr, gjør veldig lite ut av seg.


#19

Tjorven sa for siden:

Hva spiser en tarantell?


#20

Maverick sa for siden:

Sirisser. :jupp:


#21

Maverick sa for siden:

Og kunder som ikke betaler fakturaene sine.



#23

Stompa sa for siden:

Jeg har guidet i dag, og sitter helt utslitt i sofaen. Ikke egentlig en slitsom tur, men styrtrike utlendinger med høye forventninger krever full fokus. Når man da har en buss som bryter sammen, blir det litt ekstra stressende. Jeg rakk ikke å spise mellom frokost og kl. 17, og fikk meg heller aldri kaffe. :gal:


#24

Candy Darling sa for siden:

Mavs, du må lese Children of Time. Edderkopper blir aldri det samme igjen. :noia:


#25

Maverick sa for siden:

Jeg er jo egentlig ikke overbegeistra for edderkopper i utgangspunktet. Ingen av oss på kontoret er det. Pysa, derimot, har en helt egen plass i hjertene våre. :haha:

:notererchildrenoftime:


#26

Eia sa for siden:

Du har selvsagt sett Arachnofobia fra 1980-tallet en gang?


#27

Maverick sa for siden:

Nei. Burde jeg? :knegg:


#28

Eia sa for siden:

Edit: filmen er fra 1990.

Både Jeff Daniels og John Goodman er med! :hyper:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.