Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger tips til ok ekstrastoler (klappstoler?)

#1

Høns sa for siden:

Innser at vi trenger noen ekstra stoler som kan hentes frem de gangene vi er mer enn 15 til bords. Stolene vil ikke bli mye brukt, maks tre-fire ganger i året. Bør være stabile og greie nok å sitte på. Og gjerne ikke se ultrakjipe ut. Pris er ikke så viktig, men er ikke innstilt på å bruke en formue samtidig dom vi tenker å ha stolene i mange år. Vi har ikke flust av lagringsplass så stolene bør kunne klappes sammen, alternativt stables (men må da kunne tas opp og ned gjennom loftsluken). Alternativt kan kanskje krakker være aktuelt.

Noen som har tips til stoler som passer kravspekken vår?


#2

Tallulah sa for siden:

Vi har hatt Gunde fra Ikea. Jeg syns det er litt stort mellomrom mellom sete og rygg, og de kan bli litt "bakoverlente", men helt ok. Så jeg vil tro at de fra Ikea som er enda litt dyrere er gode nok.
www.ikea.com/no/no/cat/klappstoler-25222/


#3

Charlie sa for siden:

Vi har noe liknende, kan godt hende det er Gunde. De ser litt kjipe ut, men er flate og fine, lette å tørke av og transportere, og vi har brukt de samme i flere år. Passer på at de med spesielle behov ikke sitter på disse, men får ordentlig stol... :knegg:


#4

m^2 sa for siden:

Vi har både Nisse og Gunde til samme bruk, og liker Nisse best (begge på den linken til ikea)


#5

Shun sa for siden:

Jeg støtter Nisse fra IKEA. De er gode å sitte i.


#6

zinatara sa for siden:

Vi har noen billige sorte klappstoler fra jysk. Tror det er denne, ser iallefall veldig lik ut jysk.no/spisestue/klappstoler-krakker/klappstol-vig-svart Tror vi har hatt dem i snart 10 år, kjøpt inn når vi begynte å ha bursdagsfeiringer for ungene og trengte flere stoler. Brukes vel 6-7 ganger i året, men har noen ganger lånt dem vekk til venner og familie også. Og de er like fine.


#7

Plingo sa for siden:

Har også Gunde.

Stemmer i med Tallulah og Charlie ift hvordan stolen er i bruk. Helt OK til vårt bruk som er rundt 5 ganger i året.



#9

Bluen sa for siden:

Disse har vi også. Definitivt mye bedre å sitte på enn dem i plast.


#10

veobra sa for siden:

Stoler i plast eller syntet blir klamme når det er varmt uansett. Jeg liker en liten pute i rompa. Vi har sånne enkle i plast fra ikea og de er helt ok, men altså gjerne noe pute når det er varmt.


#11

frukt sa for siden:

Klappstoler er ikke noe gode synes jeg. Men den til Ikea som heter Adde ser ok ut, og kan stables.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.