Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hippie-klær og hippie-pynt

#1

Pelen sa for siden:

Hvor finner jeg klær i hippie-stil til fornuftige priser?

Er det noen som har inspirasjon til pynting til hippiefest? Om jeg googler så kommer bare billig crap opp. Gi meg gjerne litt inpisrasjon.


#2

Tallulah sa for siden:

Hippie handlet jo mye om både gjenbruk, og å ta det man har. Jeg er sikker på at du kan bruke noe av det du allerede har. Evt. benytte anledningen til å teste litt tie dye! Det er kjempegøy.

Slengbukser eller vide bukser, maxikjoler, flagrete gevanter, olaskjørt, alt «etnisk», masse smykker, store hatter, solbriller, musefletter, glitter på kinn, perler og fjær i hår, blomsterkranser, ankelkjeder, sandaler, barbeint.

Partypynt: lys i trærne, masse stearinlys og kubbelys, tynne sjal over lamper, store buketter med markblomster, miks av farger og mønstre.


#3

Retz sa for siden:

Utdrag fra sangtekster på veggen, fredsmerket, statements som Make Love Not War, noen chillums og piper lett henslengt, gjerne supplert med en vannpipe, forheng laget av perler, store puter på golvet, meget dempet belysning, musikken kan være dempet sitar eller mer i protest-retningen, klær i batikk, jeans med frynser nede, frynsete skinnvester, sandaler, mange smykker i naturmaterialer, langt hår og midtskill på begge kjønn, ofte også skjegg, spille gitar.

#memorylane


#4

Tallulah sa for siden:

Bruker du Pinterest? Om du søker på hippie party eller boho party får du opp masse inspi som ikke er de billige masseproduserte plastgreiene.


#5

Lorien sa for siden:

Wish og ebay har masse, om det ikke haster veldig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.