Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Isolere utebod eller ikke?

#1

Høns sa for siden:

Vi har en uisolert utebod vi vurderer å isolere. Hovedårsaken til at vi ønsker å isolere boden er at vi ønsker å plassere fryseren her. Ser imidlertid at det finnes frysere som tåler minus 15 grader. Om vi isolerer kan vi oppbevare maling her, men set er ikke et stort behov da vi PR i dag har andre fungerende løsninger for dette.

Vurderer derfor å dropper isolere boden og heller gå for et skap som tåler minus 15. Vi bor i Oslo-regionen. Det kan bli enkelte perioder med mer enn 15 minus, men tror kanskje ikke det blir så kaldt i boden selvom det er det ute? Noen som vet?

Ville dere isolert boden eller ikke? Vi må ha noen til å gjøre det for oss.


#2

Obelix sa for siden:

Det spørs jo hvor stor boden deres er, men vi har isolert omtrent 60%av vår utebod og kan dermed oppbevare veldig mye annet der enn bate sykler og ski liksom. Vi har klær og sko og bøker og alt mulig der. Resten av boden er uisolert. Vi har dog ikle fryser i vår, men en nabo har fryser i uisolert bod og det går helt fint


#3

IzziCreo sa for siden:

Vi har hatt stor fryser i uisolert utebod i alle år, og det har aldri vært et problem. Vi fikk en typ husholdningsfryser (boks, ikke skap) av min far da han byttet bolig i 2004 så aner egentlig ikke om den selges som en som skal tåle -15, men den er nok ikke en spesielt dyr fryser. Den går som en klokke fortsatt. Har jo vært dager med under -20 grader, og gått helt fint. Bor i Oslo.

Så nei, hvis grunnen er fryseboks, så hadde ikke vi isolert, men ønsker dere isolert bod av andre grunner så er det jo greit å gjøre det.


#4

Floksa sa for siden:

Vi har fryseboksen ute (nesten) i -40. Har funka fjell i 20 år. Så om det er grunnen ville jeg ikke brukt penger på å isolere nei.


#5

Cauchy sa for siden:

Gamle frysere tåler lavere temperaturer enn nye frysere, tror det har å gjøre med gassen som ble brukt.


#6

GinaK sa for siden:

Vi har overbygd terrasse og vi hadde et kombiskap ute der i mange år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.