Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dine morgenrutiner

#1

kamp sa for siden:

Hva er dine morning rutiner hygiene messig?


#2

Blånn sa for siden:

Hver andre eller tredje dag dusjer jeg. Da vaskes også håret. Deo, sminke og tannpuss. De dagene jeg ikke dusjer vasker jeg ansikt, armhuler og skritt (i den rekkefølgen) med klut før deo, sminke og tannpuss.


#3

Sissel sa for siden:

Dusjer hver morgen, vasker håret annenhver dag. Så deo, linser, bodylotion, sminke, tannpuss og hårstell.


#4

Fløyel sa for siden:

Linser, pusse tenner, dusj, bodylotion, deo, sminke, hårføner - hver ukedag.
I helger og ferier lufttørkes håret.


#5

Señora sa for siden:

Dusjer daglig, vasker håret annenhver/tredjehver morgen. Vasker det om kvelden når jeg har trent. Smører ansikt, armer og legger, tar på deo. Kler meg, hårstell, tannpuss og sminke.


#6

Eia sa for siden:

Vask med klut (dusjer som regel om kvelden), fuktighetskrem i ansikt, litt frokost, tannpuss, sminke hvis jeg husker eller orker. Slå på kaffemaskin (for mannen), sykle eller kjøre til jobb.


#7

Polyanna sa for siden:

Jeg dusjer stort sett hver dag. Nå sykler jeg til jobb og dusjer der.

Så hjemme er det: Stå opp, tisse med en gang, trekke på seg sykkeltøy, pakke klær til jobb hvis jeg ikke har gjort det kvelden før, drikke vitamindrikken min, pusse tenner, skylle med fluor, pakke matpakka og drar. Begriper ikke hvorfor dette tar så lang tid, jeg svimer mye rundt meg selv, tror jeg.

På jobb dusjer jeg, smører med fuktighetskrem, tar på deo og sminker meg litt.


#8

Charlie sa for siden:

Dusjer hver dag, noen ganger kattevask, noen ganger grundig, hårvask med 2-3 dagers mellomrom. Tenner og hår. Bruker sjelden sminke til hverdags, føhner heller ikke til hverdags, men lar håret lufttørke.


#9

-ea- sa for siden:

Stå opp. Do. Dusje (inkl. vaske hår). Deo. Bodylotion hvis jeg har tid. Kle på. Tørke håret litt ekstra med håndduk, greie det på plass med fingrene og litt hårvoks-ting. Smøre ansiktet. Pusse tenner. Innom kjøkkenet og smører frokostmatpakke. Ut døra.


#10

daffy sa for siden:

Hvilken vitamindrikk drikekr du?


#11

Polyanna sa for siden:

Du, den er fra sånn mulitlevel-marketing-greie, så jeg er ikke komfortabel med å reklamere så mye for den... Jeg tror ikke den er bedre eller verre enn andre vitamintilskudd, men er av en eller annen grunn den eneste jeg har klart å innta konsekvent hver dag over tid, så derfor fortsetter jeg med den. Og fordi jeg ikke - bank i bordet - har vært syk siden jeg begynte med den for et par år siden.


#12

Heilo sa for siden:

Min morgenrutine inkluderer 15-30 minutter yoga, dusj eller klutvask, frokost og tannpuss.


#13

Polyanna sa for siden:

Frokost tar jeg som oftest på kontoret, forresten, er ikke glad i mat på morgenen. Nå var det sånn instant havregrøt.


#14

Erica sa for siden:

Står opp, annenhver morgen dusjer jeg, ellers så vasker jeg ansiktet, pusser tennene, har på ansiktskrem.

Noen dager drar jeg rett på jobb, for da tar mannen økta hjemme med tenåring og hund. Men andre dager får jeg opp gutten og lager matpakka hans. Går 20-30 minutter med hunden, pakker sekken min og drar på jobb.

Jeg spiser sjelden hjemme, ofte dropper jeg frokost og spiser ikke før lunsj. Lunsj er enten suppe på jobb fra kantina, eller en cottage cheese boks, så ordner meg ikke lunsj hjemme på morgenen.


#15

Lavender sa for siden:

Står opp, drikker kaffe, sykler til jobb, dusjer, tar enkel frokost på plassen min. Orker ikke mat kl 07 og attpåtil kjenne på den mens jeg sykler. Veldig enkle, minimalt med hår og sminke rutiner, gjerne kjole fordi det er enkelt. Frokost på plassen til forrige sjefs irritasjon, hun hadde selvsagt spist havregrøten sin hjemme. Jeg dusjer alt for ofte, etter hver sykkeltur og treningsøkt.


#16

Serena sa for siden:

Avhenger av om jeg er alene eller om mannen er hjemme.
Er jeg alene er det klutvask, pusse tenner, ta på fuktighetskrem og kanskje litt sminke, retter håret med rettetang eller lager en hestehale. Gjør to barn klare for dagen med klær, frokost og tannpuss før jeg lager en kopp te til å ta med meg og går. Frokost spises noen ganger hjemme, men mest på kontoret. Om mannen er hjemme så dusjer jeg gjerne om morgenen, ellers er det kveldsdusjing stort sett hver kveld.


#17

Matilda sa for siden:

Jeg legger klart alt til både meg og barna kvelden før, så jeg går (i halvsøvne) rett fra senga til do. Jeg dusjer og vasker håret hver morgen (ellers våkner jeg ikke ordentlig, og har stiv rygg og vonde ledd og er sur hele dagen), pusser tenner, tar på linser, deo, smører fuktighetskrem i ansiktet og tar på minimum mascara, gjerne CC-krem, solpudder og litt rouge om jeg har tid. Noen ganger må håret fønes, oftest får det lufttørke. Så føyser jeg ungene ut i bilen (de har kledd seg og spist frokost mens jeg stelte meg - i alle fall i teorien), leverer skolegutta på skolen og lillebror i barnehage, drar på jobb, underviser vanligvis de to første timene, og spiser frokost/brunsj etterpå. Hvis jeg ikke har tidlige timer begynner jeg arbeidsdagen med en kopp te og litt mat, mens jeg leser noe jobbrelatert samtidig eller har et ad hoc-møte med en kollega. De dagene jeg har undervisning fram til lunsj, dropper jeg frokosten helt, men tar kanskje en kopp te eller en smoothie i friminuttet, hvis jeg finner tid til det.

Hvis jeg mot formodning har fri en dag barna ikke har det så kler jeg på meg, tar på linsene og kjører ungene først, mot å sove en stund lenger. Da dusjer jeg og ordner meg når jeg kommer hjem.


#18

ingling sa for siden:

Do, dusj, klær, sminke/hår (vasker håret annenhver dag ca., da må jeg føne og style litt, ellers bare kjapp styling), kaffe og frokost. Jeg har pleid å spise før jobb siden jeg har hatt ca. en times reisevei, men nå begynner jeg å jobbe et kvarters kjøretur unna, så det er mulig jeg begynner med frokost på jobb for å spare litt tid. Notorisk dårlig på body lotion og denslags, ansiktskrem bruker jeg alltid. Innimellom mine egne greier ordner jeg ting til ungene hvis jeg skal levere, hvis jeg ikke skal det prøver jeg å dra tidlig og overlater den logistikken til mannen.


#19

rine sa for siden:

Dusj med hårvask annenhver/tredjehver dag (avhengig av når og hvordan jeg har trent.)
Når jeg ikke dusjer, er vasker jeg vitale deler med klut. Fuktighetskrem, solpudder, mascara og øyenbrynsfarge blir brukt hver dag. Og deo. :nemlig: Burde vært flinkere til å bruke bodylotion, men det rekker jeg bare hvis jeg dusjer om kvelden.
Så vekker jeg sekstenåringen og lager frokost til han (for å forsikre meg om at han faktisk spiser frokost :himle:), og har jeg god tid lager jeg niste til han også. Nittenåringen er mindre morgengretten og mer selvstendig på det området. Har knekkebrød, smøreost og youghurt i kjøleskapet på jobb, så det er ikke så ofte jeg lager niste. Spiser aldri frokost hjemme, det blir gjort når jeg våkner sånn rundt 8.30 på jobb.


#20

polarjenta sa for siden:

Står opp. går på do, vasker meg, kler på meg. Får opp ungene, minner dem på om alt som må minnes på.(dette gjør jeg sjeldnere og sjeldnere) surfer litt på internett, sjekker mail og sånn. Så går jeg på jobb.

Jeg dusjer veldig sjelden om morgenen, gjør det stort sett på kveldstid.


#21

Strå sa for siden:

Hver andre dag vanligvis tar jeg et bad i badekaret. Det inkluderer å vaske håret. Etter frokost blir det tannpuss. De dagene jeg ikke bader vasker jeg ansikt, armhuler og skritt med klut etter frokost.


#22

Toffskij sa for siden:

Står opp, går på do, dusjer (vasker håret annenhver dag), har på deo, spiser frokost, pusser tenner, smører solkrem i fjeset (pga. solutløst rosacea), drar børsten gjennom håret.


#23

Myria sa for siden:

Do, sette inn linser, tannpuss, deo, kle på, gre håret. (Jeg dusjer om kvelden.)


#24

apan sa for siden:

Do, dusj (håret annenhver dag), deo. Frokost, matpakker og diverse med ungene de dagene det er jeg som leverer. Rask tannpuss, mascara hvis jeg gidder, linser, kjapp hårbørst. En haug av kos med ungene, særlig minstemann, innimellom og en del diskusjoner med den samme herren samt den morgengretne søsteren.


#25

Che sa for siden:

Står opp, kler på meg, sminker meg og pakker det jeg skal ha med på jobb. Jeg dusjer på kvelden stort sett.


#26

zinatara sa for siden:

Jeg dusjer om kvelden, så om morgenen er det bare lett stell med tannpuss, klutvask, vask av ansikt og ha på ansiktskrem, fikse håret og ha på litt mascara. Noen ganger retter jeg håret dersom jeg orker og har tid.


#27

star sa for siden:

Do, trynevask, deo, pynting av bryn, en liten dæsj parfyme og børsting av hår.
Dusjer som regel før jeg legger meg. Hårvask 1 gang i uka ca.


#28

Divine sa for siden:

Do, deretter vask eller dusj (om jeg ikke dusjet kvelden før), deo, ansiktskrem, body lotion, pusse tenner, rette ut luggen med rettetang, ta hormonpreparat og vitaminer, ta på øyekrem som ligger i kjøleskapet. Deretter ta på klær jeg har funnet fram dagen før, sminke meg, dobbeltsjekke at jeg har med alt jeg skal ha med (telefon, bok, ev. treningsbag og/eller laptop) og så ut døra. Ja, også stikker jeg hodet inn til sekstenåringen akkurat når jeg skal gå for å si at han må stå opp. Utrolig nok tar dette minst en halv time. :sloth:


#29

Bloppy sa for siden:

Do, dusj, tannpuss, klær, sette på kaffe, lett sminke, fylle thermokoppen med kaffe, ut døra.
Kaffen drikker jeg på toget, og frokost spiser jeg på jobb.

Hårvask foregår på kveldstid hver tredje dag.

Ingen unger som må ordnes. Han fikser seg selv.


#30

Lorien sa for siden:

Do, vask eller dusj (dusjer annenhver dag), rense ansikt, deo, ansiktskrem og leppepomade, rufse til håret med fingrene, tar vitaminpiller og allergimedisin, tannpuss, påkledning, finne sekken/veska mi og nøklene, ut døra og kjøre til jobb.

Jeg er velsignet med en hjemmeværende mann for tiden, så han tar unger og bikkjer om morran de dagene jeg starter tidlig. Jobber i barnehage, så begynner enten 6.45, 7.15, 7.30, 8.45 eller 9.45 alt etter hvilken vakt jeg har.


#31

Appelsin sa for siden:

Jeg tar på deo, tisser og pusser tennene om jeg var på fjellet kvelden før (for da dusjer jeg jo etterpå), hvis jeg ikke dusjet om kvelden, dusjer jeg også.


#32

Magica sa for siden:

Do, ansiktsvask, linser, ansiktskrem, mascara, strikk/børste i håret, får opp 5 åringen, og sjekker at tenåringene står opp, frokost og kaffe som mannen har laget, tannpuss, kjøre til jobb.


#33

Pelen sa for siden:

Jeg dusjer hver hverdagsmorgen. I helgene kan det ta litt lenger tid dør jeg kommer i dusjen. Tisse, dusj, deo, pusse tenner, sminke og litt mer styling enn bare børsting om jeg har vasket håret.

Når jeg sykler til jobb dusjer jeg der. Tisse, drikke litt vann, pusse tenner, få på meg sykkeltøy (tar mer tid på vinteren), hodetelefoner og så drar jeg. På jobb dusjer jeg, ansiktskrem, tar på deo og sminker meg.

Spiser alltid frokost på jobb.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.