Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rettigheter ved forsinkelse ved bytte flyplass (Air France)

#1

tinkadott sa for siden:

Ser på tur med air france. 4,5 t melllm fly ved bytte i paris. Må forflytte oss fra en flyplass til neste (cdg til orly). Men sliter med å fine ut om vi er sikret ved forsinkelse under bytte. Buss går ofte mellom flyplassene, tar va 60-80 min stod det. Hva tror dere? Om hele turen bestilles under ett er vi vant med p være dekt, men har aldri måttet bytte flyplass før. Finner lite om dette på nett.


#2

Ellisiv sa for siden:

Hvis det er gjennomgående billett dere har, så vil flyselskapet ha satt opp en såkalt mct som gjelder for forbindelsen. Minimum Connection Time. Er dere innafor det, har flyselskapet samme ansvar som de har uten flyplassbytte.

Ikke gjennomgående billetter: Styr unna!


#3

tinkadott sa for siden:

Ja er gjennomgående billetter vi ser på, men aldri vært borti at man må bytte flyplass før...


#4

cora sa for siden:

Vi byttet flyplass i fjor, og det gikk helt fint, men hadde litt mer tid enn dere. Kom til CDG 14.55 og flyet videre gikk fra Orly 20.20. Vi måtte vente mange timer, husker jeg. Helt uproblematisk å komme seg til Orly, og det var ingen forsinkelser.


#5

Ellisiv sa for siden:

Minimum connecting time mellom to Air France fly med flyplassbytte i Paris er 3 timer med gjennomgående billett. :)


#6

Nera sa for siden:

Vi fløy den veien inn fra Karibien en gang, og holdt på å miste flyet til Norge fordi flyet inn fra Martinique (tror jeg) var forsinket. Vi hadde gjennomgående billett, men det var ikke akkurat fristende å måtte vente, og vi skulle dessuten videre innenlands. Heldigvis var flyet til Oslo også forsinket, og vi endte opp med å måtte vente. Men det var nervepirrende, og ikke akkurat noe behagelig for kontrollfriken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.