Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke trådløse øretelefoner skal jeg ha?

#1

Trulte sa for siden:

God lyd, sitter godt i små ører, og gjerne at de stenger mest mulig annen lyd ute.


#2

Pamina sa for siden:

Ikke i ørene, men utenpå er Beats solo helt suverene, beste jeg har prøvd. Har også Samsung wear, og de er greie inne i øret. Beats har 40 timers batteritid og lader kjempefort og sitter godt på hodet. Samsungene har 6 timers batteritid, og grei lyd og lagringskapasitet så de kan brukes til trening uten å ha med telefonen.


#3

Trulte sa for siden:

Jeg har toppmodellen til Sony med støydemping pluss bose, så er godt skodd på utenfor ørene. :) Men feks airpods er jeg skeptisk til i forhold til at vanlige med ledning slipper mye lyd og vind inn.


#4

Pamina sa for siden:

Samsung kan justeres i forhold til lyd ut, men bose er nok bedre inne i øret, tipper beats også er gode inne i øret.


#5

Morella sa for siden:

Jaybird Tarah Pro. De beste jeg har hatt. Suveren batterikapasitet. Har ladet dem 2-3 ganger siden jeg fikk dem i slutten av mai. Bruker dem 1-2 timer hver dag. Skulle du være tom for batteri trenger du bare lade dem i 5 min for 2 timer.


#6

Nera sa for siden:

De har jeg vurdert! Sitter de godt i ørene? Det eneste som gjør at jeg nøler, er at jeg ikke har bestemt meg for om jeg vil ha helt uten ledning, men de pluggene er jo til gjengjeld større.


#7

løve70 sa for siden:

Skal du bruke dem til trening? Jeg har Jayrun, de er gode til løping. (Men nå er det vel kommet andre modeller som er bedre, mine er jo tross alt minst et år...).


#8

Nera sa for siden:

Jeg bruker dem til løping på mølle. Jeg har allerede et par fra Monster, men batteriet begynner å bli litt upålitelig.


#9

løve70 sa for siden:

Jayrun funker ihvertfall fint til løping :)


#10

Morella sa for siden:

Ja, de sitter veldig godt i ørene. Mye bedre enn feks. Jabra sine. Jeg valgte med ledning fordi jeg ofte løper med kun én i øret. Da er det enklere å bare la den ene henge enn å løpe med den i hånden. Mannen har helt trådløse og det er litt mer knot med de. Den høyre må sitte i øret for at begge skal fungere.
De er vanntette, og sitter godt selv om svetten siler av meg.


#11

Nera sa for siden:

Takk :) Det er jo spesielt batterilevetiden jeg er tiltrukket av. Mannen har Samsung Galaxy Buds (helt trådløse), og han pleier å ha bare den ene i når han går tur med hunden med lydbok på øret, så det går an, men de er jo litt større enn Tarah Pro.


#12

Hyacinth sa for siden:

Håper jeg kan henge her for tips. Kan ingenting om øretelefoner. Løper med de som fulgte med iPhonen, men de ramler ut... Har aldri prøvd noe annet. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.