Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Siste fridag, i morgen er det full rulle igjen. Ingen planer for dagen, annet å gå en tur tror jeg.


#3

Martis sa for siden:

Snart på tide å komme seg på jobb, men blir litt lala siden jeg er halvt invalidisert av senebetennelse. Jeg hadde helt glemt hvor vondt det er. To ganger til fysio denne uken og mulig jeg ringer legen og sjekker om det finnes noen piller for dette.


#4

Timar sa for siden:

God morgen!

Straks på jobb, og stolt av det en tidlig mandags morgen. :stolt:

Blir kort dag, da, med en unge på selvstyr hjemme og en på SFO der vi prøver å få til kortere dager.


#5

Eia sa for siden:

Morn, morn. Jeg er uthvilt etter rolig helg og nok søvn, og vi er fullt mannskap igjen på jobb. Dette blir en bra uke. :jupp:


#6

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen!

Vi er også fullt bemannet på jobb igjen, og jeg satser på en noget mer effektiv arbeidsuke en forrige. Godt å se kollegaer og høre småpratet i gangene. Jeg gruffer en del om jobben min i perioder, men vi er nå en fin gjeng tross alt. :jupp:


#7

Mex sa for siden:

God morgen

I dag blir det full rulle med de fleste tilbake på jobb. Her er det bare å brette opp ermene.


#8

Millen sa for siden:

:gjesp:
Sitter på toget til jobb og det er tekniske problemer. Selvsagt når jeg stresset for å rekke det... Denne mandagen har ikke startet i min favør.


#9

star sa for siden:

På plass på jobb. Trøtt i trynet as usual.


#10

Toffskij sa for siden:

Morn, morn. Nå er det slutt på både ferie og halvferie, nå må det settes i gang. :yessir:


#11

Tjorven sa for siden:

Knerten er avlevert på sommerskole på Solobservatoriet, og i dag kjenner jeg at jeg er veldig glad i Oslo kommune som arrangerer dette helt gratis.


#12

vixen sa for siden:

På jobb. Ungene sov da jeg dro. Må hjem en tur på dagen idag for å se til gutta siden minste er litt lite mobil med skinne og krykker.


#13

Fersken sa for siden:

Første dag på jobb etter ferien og det er foreløpig rolig.


#14

Blondie sa for siden:

Jeg er på studiestart på mitt lille universitet og kjenner det er godt å komme igang. Har lokalisert forelesningssaler, kaffemuligheter og sitter nå på biblioteket med de pensumbøkene det bare er noen kapitler som er relevant i. Godt fornøyd!


#15

celebelen sa for siden:

Ville er på forskningskurs (håper jeg, jeg dro før hun våknet), og jeg startet uka friskt med trening før jobb. Måtte det vare!


#16

Addison sa for siden:

Jeg er matt og sliten i kroppen etter å ha kjørt over 100 mil fra lørdag morgen til i natt kl. 00:30. Men var en fin tur, flott landskap i et fylke jeg knapt har vært tidligere. Ungdommen fikk spilt konkurranse og fikk en god erfaring med seg videre på veien, om enn prisene gikk til noen andre. Skyhøyt nivå! :elsker:


#17

millact sa for siden:

Fin dag på jobb etter ferie, fint å se de andre igjen.


#18

Trixie sa for siden:

Altså. Så amatør å sove godtgjør helgen men ingenting natt til mandag. Ble en redusert kort dag på jobb og tidlig kveld.


#19

ingling sa for siden:

:trøste:, ganske klassisk tror jeg, Trixie.

Jeg begynte i ny jobb i dag, så jeg sov fint lite i natt jeg også. Nå er jeg passe forvirret i hodet, men tror det blir veldig bra!


#20

Maverick sa for siden:

Jeg har ikke gjort annet enn å jobbe døgnet rundt de siste månedene omtrent og nåååå begynner det å røyne på ass. Velvel. Snart oktober.

:koffeinintravenøst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.