Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan styre hjemmenett? (Altibox -FMG)

#1

Charlie sa for siden:

Har Altibox FMG hjemmesentral (hvit boks med grønn, lysende sirkel :knegg: )
Fant nettopp ut the hard way at når jeg setter opp barn som bruker, kan de se passordinnstillingene på wi-fi-nettverkene etter at passordene ble skiftet. Trodde kanskje det var forbeholdt administrator :sparke:

Har prøvd å lete rundt i funksjonalitet, men finner ikke noe spor å gå videre på. Hvordan kan man ta kontroll over internettilgangen? Is there an app for that? I den vanlige altibox-appen tror jeg jeg bare kan se tv osv.? Om jeg ikke kan gjøre det direkte hos Altibox - må jeg ha en boks?

Ville gjerne kunne styre tilgang for brukere slik at de må få passord av meg, gjerne tidsstyring el.l., også.

Kan godt bruke veldig enkle ord :blafre:


#2

Sol sa for siden:

Jeg har samme hjemmesentral. Jeg tror egentlig ikke det går, men mulig jeg ikke har satt meg godt nok inn i det. Altibox tilbyr å kjøpe Google wifi på "mine sider" for å få akkurat det du etterspør.


#3

Urie sa for siden:

Vi hadde samme problem før og jeg tror heller ikke det går. Vi endte opp med å kjøpe Google Wifi. Der kan en enkelt endre passord, skru av nettilgang til enkelte enheter, se hvem som er logget på i en app. Fungerer veldig bra!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.