Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva betaler man festhjelperen

#1

Inagh sa for siden:

Inspirert av en annen tråd om fest og hjelp.

Jeg skal feire 50-årsdagen min med brask og bram i oktober. (Jeg har ikke feira bursdag på, bokstavlig talt, 40 år, nå er det jaggu på tide!)

Jeg vurderer å spørre datteren til ei kollega av meg (20 år) om hun og et par venninner vil hjelpe i løpet av kvelden, rydde, ta oppvask og slikt. Hvor mye betaler jeg disse jentene for jobben - det vil være noen timer en lørdags kveld, type 20-23 eller noe slikt.


#2

Magica sa for siden:

Sønnen min på 18 fikk nylig spørsmål om å være med å rigge en scene i forbindelse med et arrangement i byen, 160kr timen. Så hva med 500 til hver? Men min erfaring fra arrangement er at 2 personer på et sånt kjøkken er nok?


#3

Tjorven sa for siden:

Snuppa hjalp til 3-4 timer i en barnedåp rett før sommeren og fikk 500 kr. De var to fjortiser på kjøkkenet og da var det fullt. Arrangøren ga tilbakemelding etterpå at de virkelig hadde skjønt oppgaven. Men det er mulig at de som er eldre og jobber på kveldstid forventer mer? :vetikke:


#4

pippo sa for siden:

Jeg betalte 1500,- for tre timer, to personer. Altså 250,- kr. timen. De jobber virkelig hardt i tre timer med oppvask, rydding og kaffetrakting.


#5

Inagh sa for siden:

Takk for råd, da ser jeg hva jeg gjør. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.