Skremmern sa
for 16år siden:
1 rød + 1 gul + 1 grønn paprika
1 eple
1 rødløk
(1 boks mais)
(rosiner)
1 pk. majones som blandes med fahitaskrydderet
Kok 1 pk. pastaskruer - avkjøl
(750 g kylling i små biter - stek)
2 pk. fahitaskrydder - kok sammen med 2 dl vann
Bland alle ingrediensene
Strø over taffelchips
Jeg bruker litt mindre majones enn det som står, og bruker litt rømme i istedet.
Jeg lager en veggisversjon av denne, så det som er i parantes kutter jeg ut.
Kanina sa
for 16år siden:
Mmm, høres godt ut! Men jeg leste først "skremmende pastasalat". Og for lavkarbonerne er det sikkert skremmende med pasta, så :sparke:
DM sa
for 16år siden:
Å, dette var spennende!Hvilket Fahitaskrydder du bruker? Taffelchips som i taffelsticks eller?
Line* sa
for 16år siden:
Kanina sa:
Men jeg leste først "skremmende pastasalat". Og for lavkarbonerne er det sikkert skremmende med pasta, så :sparke:
:fnise:
DM sa
for 16år siden:
Kanina sa:
Mmm, høres godt ut! Men jeg leste først "skremmende pastasalat". Og for lavkarbonerne er det sikkert skremmende med pasta, så :sparke:
Ja, disse farlige karbohydratene. BØH! :humre:
Skremmern sa
for 16år siden:
DM sa:
Å, dette var spennende!Hvilket Fahitaskrydder du bruker? Taffelchips som i taffelsticks eller?
Ja, haha, skrev feil. Skal stå taffelsticks! :ja: Brukte den røde posen. :knegg: Santa Maria sin mix.
Aminta sa
for 16år siden:
Hmm, denne tror jeg at jeg må prøve.
Skremmern sa
for 16år siden:
Den er utrolig god!
Aminta sa
for 16år siden:
Lagret den nå. Det er artig med oppskrifter fra FP, med titler sånn som Skremmerns pastasalat, Glitterkake, Mimsetellerannet osv.
Fru Snurp sa
for 16år siden:
:knegg: Til de grader genmanipulert mais og rosiner da eller?
Så forresten god ut...
Skremmern sa
for 16år siden:
Jepp. :knegg:
DM sa
for 16år siden:
:humre: Den la jeg ikke merke til før nå.
Aminta sa
for 16år siden:
Jeg tenkte også på det i går, men jeg antok at du hadde dine grunner. :p
Nessie sa
for 16år siden:
Mange holder denne til?
Skremmern sa
for 16år siden:
DM: Jeg synes den er bedre uten.
Skremmern sa
for 16år siden:
guniss sa:
Mange holder denne til?
Ca 5.
Nessie sa
for 16år siden:
Fahitaskrydder, det er slike i poser, som taco ? :blond:
Nessie sa
for 16år siden:
Skremmern sa:
Ja, haha, skrev feil. Skal stå taffelsticks! :ja: Brukte den røde posen. :knegg: Santa Maria sin mix.
Nå så jeg svaret ;)
Taffelsticks, det er de små tynne "stavene" ??
Nessie sa
for 16år siden:
Tipper jeg tar denne mandag, til klubb. :D
Serverer du brød til?
Nessie sa
for 16år siden:
Ok, litt mer masing.. :blånn:
Er det totalt 3 pk krydder? En i majonesen, og 2 som skal kokes med vann?
Har det noen betydning hvordan man blander dette? :teskje:
Skremmern sa
for 16år siden:
Totalt to pakker. Man kan gjøre det på flere måter. Bland i majonesen (og evt. rømmen) etter at du har blandet krydderet med skruene.
Nessie sa
for 16år siden:
Ok. Så feks en pakke i majones/rømme - og en i skruene.
Skremmern sa
for 16år siden:
Start gjerne med å koke og avkjøle skruene. Kok så fajitaspakkene og avkjøl. Skjær opp en rød + en grønn + en gul paprika, 1 rødløk og et eple. Når fajitassausen er avkjølt, bland i majonesen (og evt. litt rømme) og vend så inn de avkjølte pastaskruene. Bland godt! Strø over sticks tilslutt.
Manga sa
for 16år siden:
:nam: Denne må prøves.
him sa
for 16år siden:
Denne var orginal! Den må jeg prøve. :nam:
Pamina sa
for 16år siden:
Den skal prøves her i huset også!
Nessie sa
for 16år siden:
Skremmern sa:
Start gjerne med å koke og avkjøle skruene. Kok så fajitaspakkene og avkjøl. Skjær opp en rød + en grønn + en gul paprika, 1 rødløk og et eple. Når fajitassausen er avkjølt, bland i majonesen (og evt. litt rømme) og vend så inn de avkjølte pastaskruene. Bland godt! Strø over sticks tilslutt.
Der ja! :D
Fin fin forklaring.
Dragen sa
for 16år siden:
Denne fikk jeg servert hos en venninne forleden, med referanse hit. Den var utrolig god.
Skremmern sa
for 16år siden:
Den er digg. Pleier å ha den med meg på nattevakt.
malena sa
for 16år siden:
:skriver handleliste:
Dragen sa
for 15år siden:
Men altså - hvor mye fahitaskrydder skal det være totalt, og når skal man tilsette det?
Skremmern sa
for 15år siden:
Det skal være to pakker til hver pose pasta - så i denne oppskriften skal det være to. Jeg tilsetter det helt til slutt (blandet sammen med majonesen og rømmen), hvor jeg forsiktig rører alt sammen.