Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parkering ved togstasjon - Oslo, Lillestrøm, Eidsvoll?

#1

noen sa for siden:

Jeg skal ut på togtur. Helst skulle jeg kjørt tog fra dør til dør, men jeg kommer til Oslo og skal hjemover så sent søndag kveld at jeg kanskje ikke rekker siste tog. Derfor tror jeg at jeg tar bil til Oslo, Lillestrøm eller Eidsvoll (verk?). Jeg MÅ komme meg hjem (nordover derfra) i løpet av natten.

Hvor er det mulig å parkere bil (kanskje elbil) 2-3 dager uten at det koster altfor mye? Er det en smart plass i Oslo der jeg kan sette bilen relativt trygt og raskt ta t-bane e.l. til/fra Oslo S? Evt. et annet sted på linjen mot Lillestrøm og Eidsvoll der det går tog fra Oslo S så sent som kl. 01:00 om natten?

:hjelp:


#2

Input sa for siden:

Dersom 25 minutters tbanetur fra Oslo S er et alternativ, kan du parkere gratis i parkeringshuset mitt. :knegg:


#3

Kaprifol sa for siden:

Det fins kanskje steder nær Lillestrøm der det går nattbuss eller sein buss. F.eks. til Lørenskogområdet. Om du parkerer på Lørenskog stasjon eller i det området kanskje?


#4

Addison sa for siden:

Siste tog til Lillestrøm på hovedbanen går 01:10 (tar 30 min ca), det er gratis parkering på for eksempel Fjellhamar stasjon. Usikker på om det er restriksjoner på å stå der over flere dager, det er i alle fall ofte noen (!) gjør det. Tror det er lignende, fri parkering på en del av de andre stasjonene mellom Oslo S og Fjellhamar, uten at jeg kan si det for sikkert hvilke.


#5

Tjorven sa for siden:

Har du elbil så kan du parkere i områder med beboerparkering i Oslo. Så ikke midt i sentrum, men på Grønland/Gamlebyen og sikkert Frogner og sånt også. (Det er østover jeg er kjent.) Hvis du ikke vil sette bilen midt i byen, så kan du f.eks. parkere på Etterstad og dit går 37-bussen hele døgnet.


#6

noen sa for siden:

Takk for gode tips og tilbud! :hjerter: Nå ser det ut til at jeg må droppe hele turen, så da løser det seg - på en litt kjip måte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.