Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Mex sa for siden:

Sein stuggu åpning i dag..?
Oh well, kommet godt i gang med dagen. Lunsj inntatt, ærend unnagjort, nå er det bare andre halvdel av arbeidsdagen igjen. Motivasjon kom til meg.


#3

Addison sa for siden:

Halloen, hvor er alle sammen??


#4

Addison sa for siden:

Sein lunsj her, møte i teamet, mye som skjer som må gjennomgås. Jeg må spise nå! :nemlig:


#5

Matilda sa for siden:

Jeg er SÅ klar for jobb! Jeg har rydda og vaska meg gjennom åtte års oppsamla skit på vaskerommet, og nå er jeg lei av å legge sammen og sortere klær og kjøre bort posevis med gamle duker som passer bord vi ikke har lenger, og vil mye heller treffe nye og gamle elever (65 nye! Bare 10 jeg kjenner fra før! :neglebit:). Strengt tatt har jeg fortsatt ei liste langt som et vondt år over ting som burde vært gjort, men hvem gidder vel å beise veranda og male trekasser i regnet. Gi meg en engelskklasse! :vilha:


#6

Frøy sa for siden:

Phu, forsøker å få hodet over vannet etter mye som har glidd ut her mens jeg har hatt ferie. Begynner å komme seg nå.


#7

ingling sa for siden:

Dag 3 i ny jobb og passelig overveldet, det er vel sånn det skal være. Liten pause mellom møtene nå, så tillater meg litt pusterom mens jeg fordøyer. :nemlig:


#8

Toffskij sa for siden:

Hallo! Jeg driver sånn saktelig og venner meg til å jobbe igjen. Hvordan gjør man egentlig det?! (Jeg har tydeligvis feriert skikkelig i år.)


#9

Frk_Fryd sa for siden:

10 grader og regn som høljer sidelengs, snakker vi høst? (noterer at jeg trenger ny høst/regjakke)

Og så kommer mannen hjem fra havet i dag! :D


#10

Frøy sa for siden:

Da blir det å se på mopedbil til guttungen etter jobb i dag. Vi har tenkt mye frem og tilbake på om han skal få ta lett mc lappen eller hva vi skal gjøre, men så lettet de jo på regelverket for mopedbil så da er vi ikke så i tvil lengre. Greit å slippe å være taxi når han blir 16.


#11

star sa for siden:

Kjeder vettet av meg. Og så sliter jeg med å holde øya oppe til tider.


#12

Fersken sa for siden:

Fortsatt feriestemning på kontoret her også. I alle fall i min avdeling. Må forberede ungene og oss selv til skolestart i morgen. Lade chromebooker og finne matboksene.


#13

ingling sa for siden:

Ikke i nærheten av feriestemning på min nye jobb. :svett: Men det er gøy, da! Lærer masse. Her er det planleggingsdager i morgen og fredag, så ungene skal være hjemme med mannen.

Vi har bryllupsdag i dag! Har spist god middag, nå jobber jeg litt, så får vi feire litt mer når ungene forhåpentligvis sovner relativt tidlig. :tvitvi:


#14

millact sa for siden:

Gratulerer, Ingling!

Jeg har vært hos tannlegen og fikk høre at jeg har supertenner. Kan leve lenge på den kommentaren.


#15

Addison sa for siden:

Grattis Ingling! Ingen feiring her, men derimot jobb etter middag og litt avslapning. Dvs. leste ut boken jeg holdt på med, grøss og gru så spennende! :skremt: Kanskje kjøre litt med 18-åringen etterpå om jeg blir ferdig å jobbe før det er helt mørkt.


#16

Blondie sa for siden:

Jeg startet på jobb i dag og havnet rett i et migreneanfall. Tydeligvis et sjokk både for kropp og psyke å skulle virke igjen.


#17

Blånn sa for siden:

Oups... Minsten har visst første skoledag i morgen. Godt gutten har kontroll når mor ikke har det.


#18

Toffskij sa for siden:

Lus og reguleringstannlege burde utelukke hverandre gjensidig. Men nei. :skuffet: :utogkjøpeliniment:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.