Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Adressert avis i posten som vi ikke har bestilt

#1

zinatara sa for siden:

Jeg og mannen er begge ateister, er ikke medlem i noen kirke og har ikke døpt ungene. Så litt overraskende når jeg henter posten og det ligger to utgaver av Vårt Land der, adressert til meg og mannen. Så er spørsmålet, er det da noen som har bestilt dette til oss med tanke på å ville omvende oss? Eller kan Vårt Land bare sende ut adresserte aviser til folk som aldri har vært kunder hos dem? Bør vi kontakte dem for å stoppe evt. abbonement? For jeg er ikke interessert i å få regning på dette.


#2

Adrienne sa for siden:

Det kan være noen har hatt et gaveabbonement å gi bort og har tenkt på dere, av uviss grunn. Jeg ville uansett ringt kundeservice der i morgen og sagt at dette er ikke veldig ønsket.


#3

Tallulah sa for siden:

Det Adri sier. Når det er sagt: fra en ateist til en annen; Vårt land er ganske greit lesestoff. Jeg leser den innimellom.


#4

Charlie sa for siden:

Kan hende de har kjøpt en adresseliste, trenger ikke være et aktivt abonnement. Men ville sjekket. Vet at VL også henter inn samfunnsdebattanter med motsyn, så tror de gjør en jobb på å diskutere verdispørsmål, ikke misjonere.


#5

Billa sa for siden:

Uten at jeg aner hvordan dette funker, så må jeg bare si - at det har noe for seg å lese aviser/tidskrifter med andre politiske verider eller annet livssyn enn det man selv tilhører. Nylig abonnerte vi på Klassekampen (som nok har et politisk bakteppe jeg ikke helt identifiserer meg med) - og det var en utrolig morsomt bekjentsskap! Gode kommentarer og god journalititikk. Absolutt verdt å lese :)


#6

zinatara sa for siden:

Joda, jeg har ikke noe i mot å lese det. Men jeg har ikke hatt noe ønske om å abbonere på dette og var usikker på om det var noen som hadde opprettet abbonement i vårt navn med en bakomliggende agenda. Vi har nemlig noen i familien som kunne ha funnet på noe sånt. Og jeg er generelt ikke så glad i å få adressert post som jeg ikke har bestillt selv eller der jeg har et kundeforhold fra før.


#7

Charlie sa for siden:

Ja, da kan jo Adriennes innspill om gave-abb. være aktuelt. :sparke:


#8

celebelen sa for siden:

Litt spesielt å gi dere et abonnement hver, da - tror de ikke dere klarer å dele? :D


#9

Floksa sa for siden:

Slikt er ofte reklame. Vi får fagbladet fra gitte raseorganisasjon når vi inseminerer med okser av nevnte rase. Ofte får vi et blad eller to.
Eller Bonde og småbrukarlaget (vi er medlemmer i Bondelaget) sender ut til alle med registrert landbruksbedrift osv. Da er det alltid adressert i fullt navn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.