Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Blånn sa for siden:

God morgen fra Trysil! Vi skal straks pakke sammen etter en fin vennehelg. I går raftet vi i Trysilelva (veldig familievennlig) og hadde skattekistejakt for ungene. De forlangte skattejakt selv om de er i alderen 14-19. :knegg: Vi har jo alltid hatt det på disse turene.


#3

Frøy sa for siden:

God morgen. Mannen og jeg skal til Oslo på Rammstein konsert i dag, men våknet til kansellert fly så turen blir ikke helt som planlagt. Men vi bør rekke konserten.


#4

star sa for siden:

Stod opp, så ut av stuevinduet og så sol og blå himmel. 15 min senere går jeg ut utgangsdøra som er på motsatt side og blir møtt av en mørk grå vegg av skyer.


#5

Fintdethei! sa for siden:

August 2019 går nok ikke inn i historiebøkene som en utpreget sommermåned her i vest, nei.
Jeg tenker meg en tur på treningssenteret på formiddagen, deretter skal jeg vaske badet som ble neglisjert igår.


#6

Milfrid sa for siden:

Omgangssyke. Kastet opp i hele natt. :gal:


#7

Tjorven sa for siden:

Det er strålende sol i Oslo. Snuppa ligger fremdeles i senga og gruer seg til skolestart kl 9.00 i morgen. Knerten har dratt til en kompis for første (og siste) gang denne sommerferien. Vi har ingen planer i dag, men mannen min er litt vonbroten over at han ikke har billetter til Rammstein.


#8

Frøy sa for siden:

Jeg kan gi beskjed hvis vi blir rammet av nok en kansellering Tjorven så kan han få overta våre. #optimist


#9

millact sa for siden:

Våknet tidlig etter fin fest i går. Har nå vasket to bad. Burde snart støvsuge også.


#10

Pøblis sa for siden:

Jeg har en voldsom energi for tiden. eller voldsom er kanskje å ta i - men mer enn det som har vært vanlig. Heldigvis. I dag har jeg vasket tre maskiner med sengetøy og diverse, hengt opp all vasken, aget middag i slowcookeren, plantet to store krysantemum i potter ute, surfet på nett, og skal nå straks på tur med hundene. Etterpå skal jeg støvsuge - etter at jeg kjøpte trådløs oppladbar har det plutselig blitt ledig mye enklere enn før.


#11

løve70 sa for siden:

God timing i dag - rakk akkurat å jogge langtur før regnet satte inn for alvor. Nå skal det vaskes bad :(


#12

Pappalille sa for siden:

Rammstein i dag. Været bør oppføre seg!


#13

Mex sa for siden:

Jeg har malt to av kjøkkenveggene i dag. Den ene har faktisk fått to strøk, den andre får få sitt andre i morgen. Hatt meg en liten joggetur også, og mannen har pusset og oljet kjøkkenbordet vårt. En produktiv dag.
Ungene grugleder seg til skolestart i morgen og vil gjøre minst mulig.


#14

Blondie sa for siden:

Dagen derpå, det er rart hvor fort dagen går når man står opp til lunsj. :skeptisk: Jeg er vanligvis oppe halv seks hver dag, så i dag er alt på skjeive.

Snart kveldstur med hunden, selv om jeg synes jeg bare har fått jobbet bittelitt siden jeg sto opp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.