Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøkkentegning

#1

trøtt sa for siden:

Når man har vært hos en kjøkkenleverandør og fått tegnet et kjøkken, hvor lang tid pleier det å ta før man får tilbudet?

Hvor lenge er det greit å vente?

Nå er det to uker siden vi var hos kvik og fikk tegnet kjøkken. Vi var der i to timer. Hun skulle tegne det ferdig og sende oss det før helgen, altså 9. August. Vi har enda ikke fått noe. Jeg purret for en uke siden og i går.

Er dette vanlig kundeservice hos kvik?
Hvis det er så vanskelig å få tegningen, hvordan er det da med levering av kjøkken?
Jeg kjenner at jeg er skeptisk til å velge de.


#2

Blondie sa for siden:

Jeg har samme erfaring, vi måtte purre mye. Da hadde vi allerede valgt annen leverandør, de virket uproffe i alle ledd. (Det er riktignok en mengde år siden).


#3

Adrienne sa for siden:

Vi valgte bort Kvik av litt samme grunn.


#4

Elisabet sa for siden:

Jeg fikk tegnet opp kjøkken på Kvik forrige uke på onsdagen, i ettermiddag har vi avtale igjen hvor hun skal vise oss ferdige tegninger. Hun ville vi skulle komme til butikken, for kan jo hende det er små endringer vi vil ha inn, og da kan hun lett gjøre det mens vi er der. Og samboeren min var ikke med når hun laget skissen, så greit at han kan se det i butikken også. Ikke sikkert vi velger dem som leverandør, men greit å få innspill og en kan jo velge å få det flatpakket og montere selv der også, og da kan vi også kjøpe hvitevarer andre steder. Spent på å se prisene. Og vi kommer nok til å sammenlikne ved å tegne på Ikea også. Men innen 1 uke så er tegningen klar i alle fall.


#5

trøtt sa for siden:

Da er det ikke bare meg altså.

Hører gjerne erfaring fra flere.

Elisabet hvis dere går for 20% tilbudet de har nå så må dere kjøpe tre hvitevarer hos de.


#6

MissS sa for siden:

Har ikke erfaring fra Kvik, men anbefaler gjerne Drømmekjøkkenet. Vi har fått god hjelp med både kjøkken, bad og garderober. Vi hadde tre møter totalt der vi fikk tegnet, retegnet og endelig ble ferdig.


#7

Neket sa for siden:

Det tok et par dager for oss mener jeg å huske. Endringer i etterkant tok stort sett en dag.


#8

Fersken sa for siden:

Har samme erfaring hos Kvik som mange i denne tråden. Fikk aldri tilbudet.


#9

Elisabet sa for siden:

Det vet jeg. Men oppvaskmaskin og kjøleskap/frys må en ha derfra uansett pga. de har andre høyder på skrogene om en skal ha det innebygget med fronter. Men spent på prisen. Har avtale halv tre i ettermiddag.


#10

Ma Dalton sa for siden:

For oss tok det et par dager fra vi var på tegnetime til tegningene kom. Justeringer underveis har ikke vært noe problem.
Og kjøkken skal monteres i disse dager... Inntrykket av Kvik så langt er positivt. :)


#11

Geitrams sa for siden:

Jeg har bare gode erfaringer med Kvik og har valgt Kvik kjøkken de siste to gangene vi har renovert kjøkken. Tegnet sammen med konsulenten, og fikk både skrevet ut og sendt tegningene på e-post.


#12

trøtt sa for siden:

Har fortsatt ikke fått tegningene. Veldig imponert over servicen. :himle:


#13

Elisabet sa for siden:

Vi har fått tegninger og endringer og priser akkurat som vi har bedt om. Men vi har også tegnet opp på Ikea og vurderer hva vi skal gjøre. Men Kvik ser veldig fint ut det, men blir en del dyrere enn Ikea. For der kan vi også velge helt andre hvitevarer. På tilbudet til Kvik nå så måtte vi kjøpe minst 3 hvitevarer med i pakka for komplett kjøkken. Vi får regne litt på det.


#14

trøtt sa for siden:

Vi har fått veldig fine tegninger hos Strai, men det er en del dyrere enn Ikea. Liker ekstra dype benkeskap og det har vel ikke Ikea så da må vi godta å betale mer. Skal få tilbud et annet sted også, der er det snakk om at de kan lage akkurat det vi vil ha. Pris aner jeg ingenting om.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.