Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger filmtips til 12-års jentebursdag

#1

daffy sa for siden:

Vi skal leie en film til 12-års jentebursdag på Get eller vi kan kjøpe på Itunes. Men hvilken film syns 10 jenter i den alderen er ok å se på?


#2

Heddamor sa for siden:

Jentungen på 11 så akkurat Rutete ninja, og syns den var veldig morsom.


#3

Anne C sa for siden:

Jeg så den sammen 13 åringens klasse som en del av avslutningen av 7. klasse. Jeg synes filmen var helt horribel, og jeg er sjeleglad for at jeg ikke hadde vært med å bestemme at de skulle se de. Hadde jeg valgt den som film i bursdag til eget barn hadde jeg måttet sende en beklagelse til alle foreldrene i etterkant. Den var morsom for meg på en måte, men det var grovt språk og handlingen var ikke spesielt hyggelig. Jeg må legge til at jeg ikke har sett Terkel i knipe som vel er samme type film, men både jeg og en annen mamma som var med for en annen klasse var helt sjokkert der vi satt.


#4

Charlie sa for siden:

12-åringen her likte også Rutete Ninja. :knegg:

Ellers er Minions, Baby boss og Kjæledyrenes hemmelige liv bra. Fins flere av dem. Den Modig Disney filmen er en stund siden har gått.


#5

IzziCreo sa for siden:

Pitch Perfect filmene.
Clueless
Mamma Mia
Mary Poppins
A walk to remember
The Last Song


#6

Wix sa for siden:

Min tolvåring hadde Your name (japansk anime) i sin 12årsbursdag. Det er yndlingsfilmen hennes, og gjengen som var her likte den også. Den er veldig fin og finnes på iTunes.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.