Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

007 sa for siden:

:gjesp:

I dag er det treningsfri dag, så i dag skal jeg sove middag!


#3

Tjorven sa for siden:

Tirsdagene våre er uten aktiviteter for noen familiemedlemmer, så i går var en skikkelig sløvedag. Det samme kan ikke sies om dagen i dag. For å si det mildt.

Men vi er klare for hverdagen. Knerten starter håndballtrening igjen etter to måneders pause, og er nå fullt innmeldt i ny klubb. Han gleder seg noe veldig. I år starter kampene mye tidligere enn i fjor, så nå er det straks slutt på å sove lenge i helgene også.


#4

Toffskij sa for siden:

Jeg må innrømme at jeg er nokså glad for at Secunda sluttet med håndball nettopp av den grunn, helgemorgenene mine er hellige. :snurt:


#5

Tjorven sa for siden:

Mens jeg trøster meg med at jeg i år bare har én håndballspiller og at laget hans bare har ett lag hvor det er aktuelt at han spiller kamper. I fjor hadde jeg to spillere som begge spilte på to lag. (Knerten kommer til å synes det er latterlig få kamper i år, men JEG er fornøyd nok.) Og i år har jeg ikke noe kamplederansvar. :lykkelig:


#6

Eia sa for siden:

Hepp! :gjesp:

Snart ut i produksjonen. Yngste spiller håndball, og jeg tåler fint hallhelger siden jeg er håndballjente selv, og gutta har en så super trener/lagleder. :jupp:


#7

tink sa for siden:

Mornings! Vi har forsøkt på samme strategi som dere Tjorven (det vil si storebror har trening på tirsdag, men han kan transportere seg selv). I dag er første håndballtrening for 2.klassingen. De har visst begynt med to treninger i uka alt, vi får se om vi klarer å følge opp begge to...


#8

Blå sa for siden:

Godmorgen

Lang møtedag i dag. Men lokalet er klart og maten kom og det er allerede bra.

Jeg har også treningsfri dag og skal tidlig hjem og lage middag og ha tid til litt generelt husarbeid. Det ser ikke ut hjemme.


#9

Trixie sa for siden:

Hjemme, syk, vurderer jobb.
Håndball ja. Ifjor hadde jeg to spillere, nå har mellomste sluttet. Med 3 treninger i uka og 3 serier de spilte i så iommer vi til å merke det utover. Minsten spiller fortsatt. Jeg synes det er veldig gøy da.
I år er det dans på mellomste og håndball på minsten.


#10

Heilo sa for siden:

Morn! Jeg har en litt suboptimal uke og tar det rolig på morgenen før jeg skal på jobb og møte. Bonus i dag er lunsj med høygravid søster. Spennende tider!


#11

Nenne sa for siden:

Og da går startskuddet for minstemanns skolestart også. De la planleggingsdager i denne uka, så det ble treig oppstart, men desto færre planleggingsdager seinere da. Spiller jo ingen rolle strengt tatt, han er 10. klassing og trenger ikke at noen er hjemme og passer på. :humre:

Ungene trenger hverdager igjen etter åtte uker ferie. Jeg trenger det ikke like mye. Nå er det ikke så mye styr med dem da, de ordner mye selv, men det merkes jo i hele husholdningen at alt er igang igjen. Tempoet trappes opp rett og slett.

I dag har jeg fått en morsom oppgave på jobben. Jeg skal søke og lete etter noe som kanskje ikke finnes, men som noen ev. kan lage. En skikkelige vi-får-se-hva-som-finnes-der-ute-oppgave. Fin avveksling.


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg lurer på hva de gjør med planleggingsdager i Osloskolen, for det har vi ikke sett noe til de 8 årene jeg har hatt unger der.


#13

apan sa for siden:

De legges til tider hvor barna alt har fri, Tjorven. Skolene må plassere 5 dager selv. De fleste tar nok mesteparten i sommerferien og så kanskje valgdagen eller en annen dag. Man kan ikke ta av det som er bestemt til å være skoledager.
Der jeg jobber har vi i år hatt de 4 siste dagene før skolestart, samt valgdagen.


#14

Skilpadda sa for siden:

Morn! Poden refererte meg i går hva de hadde brukt årets første undervisningstime til, altså på mandag: 45 minutters diskusjon om Kant. :lol: De leker ikke tysk skole på den tyske skolen! :hehehe:


#15

allium sa for siden:

Det kan jeg bekrefte, Skilpadda. Jeg jobber litt med dem. Jeg jobber litt med en steinerskole også, og forskjellen bekrefter fordommer daglig.


#16

Skilpadda sa for siden:

Jeg tror nok vår familie foretrekker Kant fremfor Steiner. :knegg: (Poden liker riktignok ikke Kant, men han synes det er ganske morsomt å diskutere hvorfor han ikke liker ham.)


#17

celebelen sa for siden:

God morgen fra gjemmekontoret.


#18

Toffskij sa for siden:

Det er jo den beste måten å forholde seg til Kant på. :knegg:


#19

Skilpadda sa for siden:

Jeg tror vi har kommet frem til at både «edgelord» og «mansplainer» er ganske dekkende. :knegg:


#20

star sa for siden:

Jeg begynte å skrive inn passordet fra den forrige jobben når jeg kom i dag. :sjokk: Antekkke at jeg husket det en gang, det er 4 år siden liksom.


#21

Toffskij sa for siden:

!!! :haha:


#22

annemede sa for siden:

Trøtt morgen herifra.


#23

Mex sa for siden:

Onsdag. Halvveis i uken. Helt innafor.

Pangstart med skole og aktiviteter denne uke. Fotballtrening, fotballkamp, kulturskole, kulturskoleforeldremøte og time hos reguleringstannlegen. :svett:


#24

star sa for siden:

Hiv på 2 foreldremøter til, 4 fotballkamper til og en 6-timers dugnad så har du uka her, Mex.


#25

Divine sa for siden:

Kant?! Jeg har studert han (jeg har et år og ti vekttall på filosofilinje), men husker nada. Hva var det han sa igjen, da?

Jeg har for øvrig jobbet helt til nå, og er litt sur. Har altfor mye å gjøre.


#26

Tallulah sa for siden:

Var det Kant jeg var så rasende på da jeg tok exphil, mon tro?


#27

Palmen sa for siden:

Hah. Jeg skrev om Hume og Kant i ex phil oppgaven min. Det var jammen meg lenge siden gitt.


#28

Divine sa for siden:

Jeg skrev hjemmeeksamen om Platon. «Platons erostanke sett i lys av hans erkjennelsesteori». Jeg har den ennå, men tør ikke lese den. Helt sikkert puteflaut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.