Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

bb- cc- eller andre bokstavkremer

#1

Frøy sa for siden:

Innlegg av Frøy om sminke? Nei, nå går jorden under.
Men jeg ønsker meg altså en av disse bokstavkremene eller farget dagkrem e.l.
Det jeg ønsker er å ha ett lett lag med farge uten å se sminket ut. Må nok ha light til medium i farge.

Hva bruker FP-folket?


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg bruker en fra Esteé Lauder som heter "Day Wear - multi protection anti-oxidant sheer tint release moisturizer". Jeg bruker den oppå vanlig dagkrem, men det kan hende at det egentlig ikke trengs.

Den gir ikke så mye farge, men jeg tror det er litt. Det den gjør er å jevne ut de fargene som er i huden min slik at det ikke blir så mange av dem.

Jeg har vurdert å bytte, men når jeg forteller hvilket produkt jeg bruker og hva jeg ønsker at den skal hjelpe til med, så får jeg beskjed om at jeg har "den beste". Så da fortsetter jeg bare med den. Den koster litt (ca 500 kr), men er veldig drøy i bruk.


#3

Hønni sa for siden:

Ønsker jeg meg og. Jeg fikser ikke foundation og pudder. Synes det fremhever mer enn det skjuler og jeg klarer ikke følelsen av at huden ikke får puste, som jeg har opplevd med noen produkter.

Ønsker meg vel egentlig en mirakelkrem som gir fukt, løft og glød.

Kanskje prøve den du har da, Tjorven.


#4

Blå sa for siden:

Jeg har en fra Bare Minerals, som heter Bare Skin. Den er ganske flytende og må legges på med svamp. Jeg synes at den dekker ujevnheter uten at inntrykket er at huden er veldig sminket.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har en fra YSL, bb-cream. Den har jeg kjøpt flere fanger. En svart tube. I tillegg har jeg vært fornøyd med Decleor sin bb-cream også.


#6

sindrome sa for siden:

Har brukt garnier sin og vært fornøyd med den. Nå er jeg tilbake på Origins sin ginzingBruker Tikei sitt "pudder" eller veil over, for jeg synes det er ganske greit å bruke, synes ikke det fremhever noe. Legger seg som et slør over sminken og det gjør at jeg ikke er redd for å legge litt for mye blush eller annet fordi jeg vet at sløret legger seg oppå og demper alt.



#8

Frøy sa for siden:

Må helst kunne smøres ut med fingrene. :sparke:


#9

Tjorven sa for siden:

Enig. Den jeg skrev om tar jeg på med fingrene.


#10

sindrome sa for siden:

Jeg bruker fingrene når jeg tar på min krem.


#11

star sa for siden:

CC liker jeg best. Bruker Mary Kay sin.


#12

Novla sa for siden:

Jeg liker også Origins sine; både den sindrome linker til og den som har faktor 15. Disse ser naturlige ut (sper dem med en dråpe vanlig fuktighetskrem om jeg føler meg ekstra blek i utgangspunktet) og føles ikke på huden. Alle BB-kremer jeg har prøvd gir meg derimot følelsen av å ha sparkel i fjeset.


#13

Filifjonka sa for siden:

YSL sin er den aller beste. Har prøvd mange, men aldri kjøpt noe annet etter at jeg fant denne.


#14

Maverick sa for siden:

Jeg bruker denne når jeg gidder, funker helt utmerket. :jupp: Gjør så sliten og rød hud ikke ser sliten og rød ut lenger.


#15

Albertine sa for siden:

Hva er forskjellen på BB og CC? :flau:

Jeg bruker Garnier sin, den lyseste.


#16

GinaK sa for siden:

Tror cckremen er tynnere i konsistensen. Jeg bruker cckremen og smører den ut sammen med vanlig dagkrem. Har en eldre utgave av den Maverick linker til.
Jeg har med lilla undertone.



#18

Noba sa for siden:

Jeg bruker LOccitane sin CC-krem. Elsker den! Forstår meg ikke på sparkling av fjes, så jeg har prøvd en del ulike varianter av BB/CC siden jeg har en idé om at det er en enkel tilnærming til mine manglende sminkekunnskaper. LOccitane sin er den absolutt beste jeg har prøvd. Er ikke så glad i prisen da, men den er veldig drøy. Og et stort pluss at den har solfaktor 20! Jeg har litt røde kinn så for meg er CC bedre enn BB.

Denne: ie.loccitane.com/bb-or-cc-cream,103,1,86368,1087149.htm


#19

Fersken sa for siden:

Jeg også bruker Garnier sin BB krem, type light. På sommeren trenger jeg ikke dagkrem under, men på vinteren må jeg ha ekstra fukt.


#20

Ru sa for siden:

Bruker YSL sin Top Secret.


#21

Geitrams sa for siden:

Erborian bb-cream er den beste jeg har prøvd. De har cc-cream og, men den blir for oransje for meg.


#22

løve70 sa for siden:

Jeg bruker Chanel sin CC Cream. Foreløpig er det den beste jeg har funnet. Jeg bruker den opp fuktighetskrem og bare på enkelte områder. Den dekker litt, men uten at det føles som en maske.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.