Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kombinert vask og tørk

#1

Bayone sa for siden:

Er det noen av dere som har kombinert vaskemaskin og tørketrommel? Hvilken type, og er dere fornøyd?

Vi vurderer det da vi har liten plass dit vi har tenkt å flytte vaskerommet nå.


#2

frukt sa for siden:

Har hatt Lg truesteam i over 2 år. Veldig fornøyd.


#3

Timar sa for siden:

Vi hadde en fra Electrolux, var veldig fornøyd!


#4

Bayone sa for siden:

Det ble denne. Får den om 3 uker eller så. Spent på hvordan den vil virke.


#5

Fløyel sa for siden:

Rapporter gjerne. Vi må bytte ut tørketrommelen nå og jeg vurderer vask/tørk, jeg vasker mer enn jeg tørker så da kan det være greit med 2 vaskemaskiner.


#6

Albertine sa for siden:

Vi har LG Truesteam og er fornøyd - bortsett fra at den bruker enormt lang tid, selv med TimeSavefunksjon. Derfor skal vi bytte ut vår nå med to separate.


#7

kamp sa for siden:

Min og bruker veldig lang tid


#8

IzziCreo sa for siden:

Vi har denne toppmodellen fra LG på hytta, og jeg er sånn passe fornøyd. Den bruker særdeles lang tid, og vasken må ligge i tørketrommelen leeenge etter den er ferdig for å bli ordentlig tørr. Vaskemaskinen er heller ikke så god på flekker som Siemens maskinen vår hjemme, men det er helt greit. Men digger at den tar 12 kg (8 kg tørk), og blir nok mer venn med den etterhvert som jeg blir mer kjent med den.


#9

Bayone sa for siden:

Jeg vet at de ofte tar lang tid, så vi må nok bare legge om vaskerutinene ;) Her vasker vi stort sett klær på lørdag og sportsklær en runde midt i uka. Men om vi tar en maskin hver dag så gjør det ikke så mye om det tar lang tid. Ungene er store så da blir det ikke så mye vask som når de var mindre.


#10

Timar sa for siden:

Jeg syns vår brukte lang tid også, helt til vi flyttet og kjøpte separate maskiner med energisparing og varmepumpe og what not. En vanlig vask tar 2.20 og tørken tar også flere timer. Pluss ekspederingstiden fra klesvasken er ferdigvasket og man kommer på at den skal i tørketrommelen..


#11

Fløyel sa for siden:

Hva er lang tid? Jeg er veldig utålmodig når det gjelder vask av klær, orker ikke vente i timesvis. Og MÅ klærne tørkes hver gang? For jeg tørker kun undertøy, håndklær og sengetøy.

Men jeg må ha rene klær, maskinen vi har i ferieleiligheten bruker maks 20 min og klærne lukter rent, men er det ikke, såfremt jeg ikke legger klærne i klor 12 timer før vask.


#12

Input sa for siden:

Vi har også en fra LG, en av de som var dyrest da vi kjøpte. Det meste av klærne vasker jeg på 40 grader på et program som bruker ca 40 minutter. Selve vaskingen tar ikke mer tid, men synes den tørker sakte og trenger ofte to runder. For meg gjør det ingenting, vi vasker om natten når vi må tørke også. Men bruker ikke tørketrommel ofte.


#13

frukt sa for siden:

Jeg synes tidsbruken er helt grei, men jeg har heller aldri hatt separat tørketrommel. Men det er jo ulike programmer å velge mellom, og man kan fint vaske flere omganger på en dag om man planlegger litt. Der holder med en omgang med tørk i min maskin, og jeg bruker ofte low temp programmet.


#14

Isolde sa for siden:

Nye tørketrommler med varmepumpe bruker også mange timer bare på å tørke. Selv med separate maskiner går det gjerne 4-5 timer til sammen, og så må man huske å bytte over.


#15

IzziCreo sa for siden:

En håndkle-/sengetøyvask tar fort over fem timer. Det hadde ikke vært så stort problem hjemme egentlig, men må litt mer planlegging til på hytta. Men har vi dårlig tid så er det jo bare å henge det opp. Vi hadde ikke hatt plass til to maskiner på hytta så å ha muligheten til tørk er suverent. Men jeg er nok rett og slett altfor bortskjemt med både vaskekvalitet og tørkekvalitet på Siemensmaskinene hjemme tror jeg :sparke:


#16

Michelle sa for siden:

Samme her. Kjempefornøyd. Vår er snart 6 år gammel. Tar 7 kg med klær. Bruker ofte kortprogram for 60 gr vask. Selve tørkingen tar ca 2 timer og 30 minutter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.