Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Hondacrv sa for siden:

Oj. Først? I dag starter konfirmasjonstida, med presentasjon i kirka. Det er veldig koselig, og blir font å møte foreldre og ungdommer.
Ellers skin sola, daten kjem i ettermiddag, og eg er stuptrøtt.


#3

Mex sa for siden:

Vi la nytt gulv på kjøkkenet i går, og jeg har pusset og oljet gamle tremøbler til den store gullmedaljen. I dag blir det å få på plass de siste tingene og ellers bare slappe av


#4

Eia sa for siden:

Morn, morn. Hele familien tidlig oppe i dag. Yngste og eldste spilte kamp i hver sin cup, mannen var tidlig oppe for å kjøre langt for å se på yngstes lag, og jeg var publikummer under eldstes kamp (som tapte stort). Nå skal jeg gjøre litt administrativ frivilligjobbing før jeg skal ut i hagen igjen. For et deilig sommervær! :hjerter:


#5

Maverick sa for siden:

God morgen-ish. Jeg sitter ved kjøkkenbenken og jobber og er så lei at jeg holder på å gå fra vettet. Puddelen har heldigvis fått besøk av klin gæærn schäferungdom, så nå er det en del pels&pote-underholdning her.


#6

Trixie sa for siden:

God morgen.
Rolig helg her og akkurat stått opp.
Planen er å vaske og tromle det som er av dyner og puter i huset i løpet av dagen.
Ellers intet, bortsett fra å trene.
I kveld drar eldste til faren. For første gang siden jeg ble alene for 4 år siden har vi nå ordner samværsordningen slik at jeg har barnefri noen netter i mnd. Så det blir kjærestetid :jippi:


#7

Pepper Lemon sa for siden:

I dag skal jeg være grei mot naboen og høytrykksspyle inngangspartiet før naboens visning, slik at nabolaget ser velstelt ut. Problemet er bare at det er søndag, og øvrige naboer synes kanskje ikke det er like hyggelig med duringen. Men litt mer kosher om man venter til etter 11, er det ikke?


#8

millact sa for siden:

Vent til etter 13. Da er det mer kosher.


#9

star sa for siden:

Rydding på planen i dag. Det trengs virkelig.


#10

millact sa for siden:

Det fikk jeg gjort i går, Star. Tror det blir litt hagearbeid i dag. Tett og tung i hodet. Frisk luft er fint.


#11

Adrienne sa for siden:

Morn. Vi doblet antall barn i huset i går kveld, men det har gått forbilledlig stille for seg. Mannen er ute og legger et strøk med maling der jeg nektet å klatre for å rekke i går, forhåpentligvis er vi ferdig med maling i løpet av dagen. Nok en ting som kan krysses av den eviglange listen med ting som må gjøres, vi blir forhåpentligvis ferdig før neste sommer...


#12

Palmen sa for siden:

Jeg er på korpsseminar og skal være her hele dagen. Fine ungdommer som får en intens start på sesongen.


#13

Blånn sa for siden:

Jeg rydder hus. Gutta skal vaske og rydde oppe, jeg stueetasjen. Viljen til å lære å vaske toalett og bad er liten for gutta. I ettermiddag får vi foreldrene mine på middagsbesøk. Så hepp. Fire timer rydding og vasking, så middagslaging.


#14

Divine sa for siden:

Vi vasker og rydder, og jeg skulle ønske det ikke var så varmt ute, for jeg må ut på løpetur. Planen ellers er å ta med mann og sønn inn til Sandvika for å se på den nye elvepromenaden
og spise litt.


#15

Eia sa for siden:

Frivilligjobbing ferdig for i dag. Nå skal jeg på elsykkeltur i det flotte været til andelsgården jeg er med i, for å høste grønnsaker til ukas middager: brokkoli, salater, løk, grønnkål, squash, poteter, mengder av urter ++ :hjerter:


#16

Stompa sa for siden:

Jeg har planlagt deler av uka som kommer. Nå skal jeg strikke litt før jeg planlegger videre. Kaffe trengs også, kjenner jeg.


#17

Matilda sa for siden:

Jeg planlegger mandagstimene mine. Jeg er så grei, så de småtrøtte tredjeklassingene mine, som hater Powerpoints, skal få begynne året med en lang og fin sånn en om tidlig britisk historie. :moahaha:

(Og så skal de få gjøre research til en skriveoppgave etterpå, altså.)


#18

Millen sa for siden:

Jeg er fortsatt Syk, men ikke sengeliggende og gjør rolige husarbeid og studieting.


#19

Blondie sa for siden:

Kom nettopp hjem etter helgetur, nå er det bare å brette ermene opp og planlegge arbeidsuka. Festligheter i helga straffer seg på søndag. :nemlig:


#20

Stompa sa for siden:

Jeg skal være snill mamma og hente Herremannen på jobb. Håper bare vi får med sykkelen ... Det regnet ikke da han dro på jobb, men jeg kunne alltids latt han ta støyten for å ikke ha sjekket værmeldingen. Men det er faktisk ikke verdt det hvis han blir syk, så da får jeg heller curle litt. :knegg:


#21

Pingis sa for siden:

Jeg er på andre sjutimers togtur på tre dager med ungene. En ting er sikkert: vi skal aldri på interrail!


#22

annemede sa for siden:

Driver og safter. Bommet på mengde saft, driver og steriliserer flere flasker.


#23

Blånn sa for siden:

Puh. Noen timer med jobbing etter middagsbesøket.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.