Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sånn uttrekkbart strykebrett i skuff/skap - er det smart?

#1

Drømmedama sa for siden:

Planlegger vaskerom. Liten plass der, ser på alle muligheter for smarte løsninger. Har dere det? Er det knot eller supersmart?


#2

Input sa for siden:

Jeg har det ikke, men skal sørge å få det når badet skal pusses opp. Mulig jeg ville ofret det dersom det betød lite oppbevaringsplass på badet, men det er ikke et problem her.


#3

Kirsebær sa for siden:

Jeg har hatt vaskerom med sånn uttrekkbart strykebrett der stikkontakten ikke var nær nok til å kunne bruke strykejernet der. :rofl: Det anbefales ikke i hvertfall.

Ellers syns jeg det er en veldig fordel med et vaskerom der det er plass til alle saker som hører til på rommet. Der jeg bor nå har jeg et slik skap/skuffe med strykebrett, men skjønner ikke for mitt bare liv hvordan noen mener det skal være rom for å stryke noe som helst der de har plassert strykebrettet.

Så, pass på strømuttak og nok plass rundt strykebrettet når det er utslått. :nemlig:


#4

Drømmedama sa for siden:

Oi, så kjipt, det var faktisk veldig greit å bli minnet om, det med stikkontakt - takk!


#5

Heilo sa for siden:

Min bestemor hadde et slikt på kjøkkenet og det var genialt. :nostalgitripp:


#6

millact sa for siden:

Har på vaskerommet, tror det er fra Ikea. Montert av forrige eier. Egentlig ganske greit.


#7

Tussa sa for siden:

Eg hadde ville tatt med i betraktninga om du er typen til å stå på vaskerommet og stryke :knegg: Prinsippet er kjempepraktisk men for min del hadde eg fått brakkesjuke, eg vil stryke der folk og livet skjer :lol:


#8

-ea- sa for siden:

Tussa, nå går du ut fra at det er damen som skal stryke? Kan være at det er Drømmemannen som skal ha alenetid på vaskerommet.


#9

Majka sa for siden:

Vi har, og jeg synes det funker veldig greit de 8 gangene i året jeg stryker noe. Enkelt å ta inn og ut og har stikkontakt i umiddelbar nærhet. Innredning fra Kvik. Hadde nok vært enda mer fornøyd om jeg hadde strøket oftere :knegg:


#10

Tjorven sa for siden:

Siden strykebrett er noe som brukes en 2-3 ganger i året hjemme hos oss, så hadde det ikke vært prioritert å bygge egne løsninger for dette. :knegg:


#11

Pegasus sa for siden:

Jeg håper det er praktisk iallefall, for vi monterer nytt vaskerom, as we speak. Og det er med en uttrekkbar skuff med strykebrett i.


#12

My sa for siden:

Samme her, i tillegg til at jeg liker å kunne stå og se TV eller snakke med andre i familien samtidig som jeg stryker de gangene det skjer (hater å stryke).


#13

Drømmedama sa for siden:

Hvilken leverandør da?


#14

Pegasus sa for siden:

Epoq, fra Elkjøp


#15

Kirsebær sa for siden:

Jeg flytta fra strykejern og strykebrettet da vi skiltes, så alt som må strykes får exmann ta seg av. :knegg:


#16

Kirsebær sa for siden:

Anbefaler likevel ikke å skilles kun for å slippe stryking altså. : presiserer:


#17

Teofelia sa for siden:

vær obs på at slike strykebrett ofte er mindre enn den typen du har i kottet. Det vil si at de er egnet til å stryke skjorter, men kanskje ikke duker. Det kan være greit å være obs på.


#18

sindrome sa for siden:

Jeg vil heller ha et jeg kan ta med og styrke på hvor det passer meg. Men skulle gjerne hatt fast plass til det.


#19

Filifjonka sa for siden:

Vi hadde det på kjøkkenet hjemme da jeg var tenåring. Utrolig greit. Det var vanlig størrelse og med god plass rundt. Mye lavere terskel for å stryke et plagg når det var så lett tilgjengelig.


#20

Normy sa for siden:

Jeg har vegghengt strykebrett fra Sommerbutikken, og monterte det inn i et Ikea-skap slik at det er plass til litt andre ting i det også.
Jeg elsker den løsningen, og går nå sjeldnere i skrukkete klær :)


#21

Normy sa for siden:

Det er helt korrekt. Har derfor ikke kastet det frittstående brettet, men bruker det nå mye mindre enn før.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.