Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Myk og fin genser til jente 8 år

#1

Heilo sa for siden:

Jeg har strikket en Redd Barna-genser (fjorårets tror jeg) i Hillesvåg Sølje til niesen min. Men den klødde! Så nå er jeg på jakt etter et alternativt mønster og et alternativt garn som er kløfritt, samtidig som det bør være mest mulig etisk og plastfritt. Mangler litt ideer, er det noen som har et forslag? :blafre:


#2

Shun sa for siden:

Hva med en alpakka/ull-blanding? Eller silke/ull-ditto? Eller klør de også?
Jeg tenker på to garn fra Sandnes jeg ikke har prøvd. Og jeg klør ikke av ull, og liker ullete ull best.

Hvis det ikke trenger å være ull har jeg planer om en Boxy strikket i Tynn Line.


#3

Matilda sa for siden:

Jeg skal til å gå løs på en Pickles Loppesirkusgenser til lillebror. Kanskje ikke så spenstig om det er mønsterstrikk du er ute etter, men merinogarnet til Pickles er i alle fall mjukt, plastfritt og mulesingfritt. Jeg skal bruke restegarn til stripene, så jeg har bestilt bare bunnfargen.


#4

Heilo sa for siden:

Jeg tenker ull eller alpakka eller noe sånt ja. Vil helst unngå nylon og polyester og superwash.

Lurte litt på Snøløv-genseren.


#5

Matilda sa for siden:

Den er fin! :jupp:


#6

Malama sa for siden:

Snøløv er fint, den strikket jeg til eldste datter i fjor og det minner meg på at jeg lovde vel strikke en til yngste datter i år så jeg får vel ta løs p det, det er straks høst.

BAre få ordnet siste detaljene på storebror sin kjekkasgenser smo vel var tiltenkt vinteren for to år siden, men ble til i fjor bare at den blir til i år. Utvidet størrelsen underveis da jeg innså at det ikke gikk, så jeg tror den passer, men at den ikke blir å passe i så mange år som det var tenkt, det er dumt.


#7

Heilo sa for siden:

Jeg endte opp med å bestille Loppesirkus-kit jeg, etter å ha sjekket med svigerinnen min hva hun trodde ville falle i smak. Så da kan vi samstrikke Matilda!


#8

Matilda sa for siden:

Hurra! :danse2:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.