Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Balsamhjelp

#1

Toffskij sa for siden:

Jeg har brukt Sebastian Light-balsam i årevis (takk, Filifjonka!), men nå har den blitt omtrent umulig å få tak i, selv fra rare eBay-selgere. Hva skal jeg bruke nå, da? :snurt: Jeg har masse tjukt og glatt hår, og elsket at håret ble blankt, men aldri tungt.


#2

Novla sa for siden:

Jeg elsker Lait Vital fra Kerastase. :hjerter: Har mengder av hår, men tynne hårstrå som virker fete med feil balsam - denne gjør håret mykt og deilig uten å tynge det ned.



#4

Toffskij sa for siden:

Ja, det er det jo, frukt! Takk!

Tar gjerne flere tips likevel!


#5

Filifjonka sa for siden:

Å, den savner jeg også! :hjerter:

Redken Diamond Oil Glow Dry (lys lilla flaske) har jeg nå, og den funker også.


#6

Mex sa for siden:

Hmm.. den må jeg prøve. Jeg har enda ikke funnet en balsam som jeg virkelig er fornøyd med.


#7

Pamina sa for siden:

Shu uemura er et japansk merke som funker godt til nordisk hår. De har gode produkter som kan være verdt å prøve ut. Jeg kan ikke uttale meg om tjukt hår, der har jeg liten erfaring selv, men silk bloom og colour lustre er gode produkter som gir mykt og skinnende hår.


#8

IzziCreo sa for siden:

Redken All Soft og American Cream fra Lush er to jeg vil anbefale. Begge gir veldig god fuktighet til håret. American Cream kan også brukes i hodebunnen, tro det eller ei. Et stort pluss for min del. Jeg reagerer på ALT, frisøren min har gitt meg opp, men jeg ramlet over gull da jeg testet ut Lush produktene. Så de produktene får jeg ikke roset nok :hjerter: Hadde jeg tålt Redken produktene hadde jeg nok ikke testet ut de da.




#11

Filifjonka sa for siden:

Nå gleder jeg meg til gode gamle Sebastian Light kommer i posten. :hjerter:


#12

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg liker også Shu uemura, som fungerer utmerket for meg som har mye hår, men tynne hårstrå. Håret mitt blir fort flatt om jeg bruker for tunge produkter.

Dyre produkter, men svært drøye. Jeg vasker håret to ganger i uken, har langt og tykt hår og både shampo og balsam varer i bortimot et halvt år hos meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.