Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grått hår, eller Grombre om du vil

#1

Tussa sa for siden:

Grombre har blitt min nye favorittfølgetag på insta, masse flotte damer som dropper hårfarge. Eg lagar derfor denne tråden som noko meir positivt og kanskje inspirerande enn "Ser alle gamle ut med grått hår?"-tråden.

Eg slutta farge håret mitt for 1,5 år sidan og er no skikkelig grå :love: Men eg slit med å finne gode produkt for tørt, krøllete, grått hår. Det er spesielt glans og fukt eg er på jakt etter. Nokon som har noko å anbefale?


#2

frukt sa for siden:

Jeg har farget håret de siste årene, men nå er jeg lei av å styre med det så nå skal det få vokse ut. :jupp:
Jeg har bare noen få grå hår foreløpig så det blir interessant å se hvordan det utvikler seg.


#3

Blå sa for siden:

Følger her.

Jeg har ganske mørkt brunt hår og har enn så lenge bare noen grå strå, særlig synlig i fronten. Om jeg sier det selv, så synes jeg at det er ganske stilig sånn som det er nå.

Men andre pleiebehov etter hvert som det blir grått har jeg ikke tenkt på, så her må jeg henge for inspirasjon skjønner jeg.


#4

Avatar sa for siden:

Jeg farger heller ikke håret lenger og skulle gjerne også hatt gode produkter til de stive, sprø grå hårene.


#5

Albertine sa for siden:

Jeg har sluttet å farge håret og jeg stortrives med mine grå hår. De er jevnt fordelt og gir hårmanken min en interessant nyanse, og jeg kommer aldri til å farge håret igjen. Jeg bruker Redken All Soft, både fordi de grå hårene er stivere og fordi jeg fort får tørt hår pga. krøllene.

Med det korte håret så ser jeg egentlig ganske smashing ut, om jeg får si det selv. :sparke:


#6

Tussa sa for siden:

Bruker du Redken All Soft til alt? Altså både sjampo, balsam, styling?

Eg vaskar håret mitt med Fudge sin lillaserie en gong i veka. Det gir en nydelig, kald farge men trur den også tørke ut litt så held meg til en gong i veka med den.


#7

Floksa sa for siden:

Jeg gråner jevnt og trutt nå. Jeg har aldri farget håret og fascineres egentlig mest av hvor lys jeg er i ferd med i bli. Følger jeg min mor så blir jeg lyst, lyst grå. Det tror jeg blir bra.


#8

Albertine sa for siden:

Jeg bruker sjampo og balsam. Til styling bruker jeg andre greier jeg ikke husker navnet på. Jeg vurderer å kjøpe lillasjampo igjen, fordi nå når det blir litt mer lengde på håret så ser jeg at jeg er ordentlig blond, ikke askeblond, og noe av håret virker gult.


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg er velsignet med leverposteifarget hår i utgangspunktet, så fargeforskjellen er ikke så stor mellom det som er grått og det som er min gamle hårfarge. Men de forskjellige hårstråene oppfører seg veldig forskjellige. Det grå håret er sprøtt, mens det andre er helt glatt. Og da er det vanskelig å velge noe som passer for begge deler. Noen tips?


#10

GinaK sa for siden:

Kan OLAPLEX hjelpe?
Jeg synes håret blir utrolig mykt etter å ha brukt det. Olaplex no3. Has i før shampoo og la sitte i en stund før vask. Evt over natten, med litt mindre i.

Høres flott ut.
Er det en shampoo? Hvor lenge har du den i da? Bruker du vanlig balsam etterpå?

Jeg har blitt utrolig lys i håret etter sommeren på mitt farget hår.
Har kjøpt en stripefarge men dropper lysere. Jeg trives ikke med det enda.
Må runde 50 før jeg dropper fargingen altså. Venter sikker i mange år til..


#11

Bayone sa for siden:

Jeg er veldig spent på hvordan mitt hår blir som grått. Jeg har veldig krøllete hår, men det grå som kommer er helt stritt. Enn så lenge er det bare noen strå innimellom, men det kan bli interessant når det blir mye.



#13

Nera sa for siden:

Olaplex er ikke en hårkur på vanlig måte, men skal reparere svovelbindinger som er skadet ved bleking og farging. På et sunt hår vil den ikke ha noen effekt, bare på lommeboka.


#14

Huldra sa for siden:

Dette er tråden for meg. Siste farging i mai 2019. Etterveksten er veldig grå og jeg ser virkelig frem til den har vokst seg helt ut.


#15

Sol sa for siden:

Jeg har latt håret endres naturlig i mange år og har et når som er ganske salt og pepper. Det er kort, så jeg bruker ikke mye spennende produkter. Jeg har blitt veldig glad i hårfargen min og fornøyd med at jeg en gang tok beslutningen om å la det bli grått. Jeg var helt mørk, så jeg måtte uansett bytte hårfarge.


#16

Tussa sa for siden:

Sjampo og balsam men det er nok sjampoen som har mest effekt. Eg lar den sitte i så lenge eg orke, det vil seie så lenge som eg skrubbe og shave :knegg: Eg bestilte på Bli Vakker men ser at til dømes Normal selger serien.


#17

Pelen sa for siden:

Hvilke blå- eller lillaprodukter anbefaler dere?


#18

annemede sa for siden:

Jeg har mest sanns for gult leggevann.


#19

Pelen sa for siden:

:knegg: Om jeg ikke bruker blå sjampo og balsam så blir mitt hår oransje og det ser ikke bra ut med det grå. Lilla motarbeider gult.


#20

Tussa sa for siden:

Gammal tråd men ny anbefaling; eg har tatt glansvask uten farge hos frisøren min. Det var ei behandling ho anbefalte for å få meir glans og mindre fuzz men samtidig beholde gråfargen. Det funkar kjempebra og var også forholdsvis billig med 300,-

Herved anbefalt.


#21

Trulte sa for siden:

Jeg klarer ikke slutte å farge håret, fordi fargen gjør at det grå eller mitt hvite blir blankere og finere. Jeg er lys, så man ser ikke det hvite annet enn at det er litt stivere. Så jeg kunne egentlig bare sluttet. Hadde det ikke vært for at teksturen på det hvite er såpass grovt. Så følger her for tips.


#22

Bloppy sa for siden:

Jeg er i utgangspunktet litt mørk og gylden i håret. Eller, det er sånn det har blitt farget de siste årene. :knegg: Mørk i bunn. Men nå gråner det gitt. Og jeg har gått over til lysere striper for å blende bedre med det grå. Så slipper jeg den etterveksten hele tiden. Nå skal det få bli grått. :jupp:


#23

Bloppy sa for siden:

Litt dårlig bilde da men. Det var ikke akkurat mitt bakhode som var i fokus. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.