Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Krem eller glasur til sjokolademuffins?

#1

frukt sa for siden:

Fant en oppskrift på sjokoladekrem på Det søte liv, men den krever 1 kg melis. :sjokk: Det utgår kjenner jeg. Andre forslag mottas med takk!


#2

zinatara sa for siden:

Dersom det er til unger så ville jeg unngått lass med smørkrem oppå. Ser flott ut, men min erfaring er at de bare slikker litt på kremen og det blir masse uspist kake. Hva med å bare dyppe toppen i smeltet sjokolade og ha på litt pynt?

Dersom de skal spises rett etterpå kan du jo også lage sjokoladekrem ved å varme opp fløte, smelte sjokoladen i den varme fløten og la det avkjøles i en del timer. Da blir det tykk sjokoladekrem når det piskes sammen.


#3

Niobe sa for siden:

Ganache eller sjokoladeostekrem.


#4

Fersken sa for siden:

Cacas har også noen greie oppskrifter på forskjellige smørekremer. Nå har jeg unger som elsker smørekrem og det er heller halve muffinsen som er igjen.


#5

frukt sa for siden:

Takk for tips alle sammen. :blomster:
Det ble sjokoladekrem for det har jeg ikke prøvd før.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.