Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Pappalille sa for siden:

Sitter i sofaen med sønnen nesten oppå meg og slapper av og har fin søndag. :hjerter:


#3

Hondacrv sa for siden:

Sein frokost aleine. Jenta har reist på gudstjeneste. Ho er tenkt å vinne kappløpet om flest grudstjenester i konfirmanttida, for då får ho gratis STOR pizza.
Men etterpå møtes me. Då er det padletur.


#4

Millen sa for siden:

God søndag. Drikker kaffe og slapper av før må tingene begynner, lese pensum og husarbeid.
Kanskje ut en tur ila dagen også?


#5

millact sa for siden:

Kaffe her og. Skal kjøre eldste om en time. Kanskje ta en sykkeltur med yngste?


#6

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg forsov meg og rakk ikke første kamp. I tillegg var det promillekontroll som jeg besto. :knegg: Men hva gjør vel det når det ble finale mot Nannestad senere i kveld. Kom på litt for sent at det hadde vært morsomt å sett Tjorvens gutter. Møtte dem litt molefonkne i gangen (om jeg har skjønt det riktig).


#7

Blondie sa for siden:

Jeg er i bedre form og har derfor startet på organisering av leiligheten. Har måttet tømme et minilager, nå må jeg organisere det inn i boder.


#8

ingling sa for siden:

Rolig start på dagen her også, jeg fikk endelig til å sovne igjen etter litt urolig natt og fikk noen etterlengtede ekstratimer. Nå jobber jeg litt, forhåpentligvis gjør det morgendagen noe lettere. Og så prøver jeg å fortrenge en gryende forkjølelse. Det passer ikke før tidligst på onsdag og helst aldri. :nemlig:


#9

Matilda sa for siden:

Jeg har kink i nakken etter å ha krangla om plass i senga mi med femåringen halve natta. Gårsdagen blei tilbragt med hekkeplantedugnad, og i dag må vi vaske hus før styremøte i boforeninga i morgen. Har åpna med lat frokost, men nå får man vel komme i gang. Satser på litt sofa og strikketøy i kveld. Håper neste uke på jobb blir litt roligere enn forrige, for nå er det visst bursdaglag og fulle helger hver eneste helg fram til høstferien!


#10

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg subber fortsatt rundt i pysjen, men har for så vidt gjort en del logistikkgreier, så HELT søndagszombie er jeg da ikke.


#11

Tjorven sa for siden:

Blånn: nei, vi er/var nok på forskjellige cuper. Men knertens lag røk ut i dag de også. Han har bytta klubb i høst. Jeg synes deler fryktelig gode, men i dag møtte de noen som var enda bedre. Men de spilte godt og var ikke altfor nedtrykt. Og neste helg starter seriekampene.


#12

Blånn sa for siden:

Ok. Det var bare et aktuelt Oslolag i cupen vi er på.


#13

Kaija sa for siden:

Jeg var sur, men etter skogtur med soppkurv på armen er jeg blid igjen. Masse kantarell, traktkantarell, piggsopp, trompetsopp og steinsopp.


#14

Stompa sa for siden:

Jeg har bakt rundstykker, gitt tilbakemelding på 22 norsktekster og vært på sykkeltur så langt i dag. Nå skal jeg sette en deig til, lage chili som kan putre på komfyren, og ta de siste fem tekstene.

Jeg rakk akkurat hjem før regnet kom, for øvrig. :jippi:


#15

Eia sa for siden:

Jeg skal straks lage mat med meget kortreiste råvarer, og har akkurat kommet hjem fra yoga. :zen:


#16

Blånn sa for siden:

Jommen vant de hele cuppen. Stilig!


#17

Fersken sa for siden:

Ferdig med helgens seminar, nå skal hvile resten av dagen og håpe på at forkjølelsen og feberen går vekk til i morgen.


#18

millact sa for siden:

Vært på båttur med gode venner. Veldig hyggelig og deilig å komme seg ut. Nå er det straks middag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.