Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ekstremt tørr hud i ansiktet

#1

Lorien sa for siden:

Jeg sliter med veldig tørr og stram hud i ansiktet. Ansiktshuden flasser og føles sår og veldig stram. Jeg bruker fukt-serien til Clinique (den rosa, serum, dagkrem, øyekrem og nattmaske) akkurat nå, og er nøye med rens og eksfoliering, og prøver å passe på væskeinntaket. Jeg tar omega 3.

Noen som kan anbefale et vidunderprodukt eller har et annet stalltips som fungerer? Jeg tåler ikke veldig parfymerte produkter så det styrer jeg unna.


#2

Nera sa for siden:

Hvis huden er veldig tørr og stram, kan det hende at du trenger mer fukt enn den rosa serien til Clinique gir; den gir først og fremst ren fukt. Hør på apoteket om de har noen innspill, jeg synes kremene fra La Roche Posay, A-derma og Avene er veldig bra.




#5

Shun sa for siden:

Jeg kan også anbefale La Roche Posay. Spør hudpleier på apoteket om hvilken serie som passer til din hud. Og så finner du ofte bedre tilbud på [url]www.komplettapotek.no[/url].


#6

frukt sa for siden:

Jeg har egentlig fet hud, men jeg blir og dehydrert om jeg bruker feil produkter. :ja:


#7

Lorien sa for siden:

Nå har jeg vært på apoteket og fått en prøve på Lipikar etellerannet fra LRP.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.