Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erfaringer med sort ytterdør?

#1

Fløyel sa for siden:

Jeg vil ha 2 fløyet sort ytterdør, med glassfelt. Men så har jeg hørt at sorte dører fort blir blasse og kan "vri" seg, og at sjansen for det er større dersom man har 2 fløyet. Så da må jeg spørre her, noen som har erfaringer å dele?

Jeg skal ha en norsk produsert dør for nordiske forhold, samt det blir overbygg på ca 1 meter.

Fint om dere forteller meg om produsent og materiale dere har god erfaring med. Jeg har sett på dører fra Gilje og Nordic Door. Si gjerne litt om materialet i døren.


#2

Frk_Fryd sa for siden:

Vi har en enkel sort ytterdør, som jeg tror er Gilje. Den har ikke blitt blass eller vridd seg, men bruksslitasje er definitivt mer synlig på en sort dør enn en tredør. Døra er straks 9 år gammel, og jeg synes den har holdt seg fint! :jupp:


#3

M&amp;M sa for siden:

Dersom ytterdøra står i sola blir den veldig varm, (så varm at den kan gi brannskade dersom du tar rett på den med flat hånd) og den kan da vri seg. Dersom det er overbygg eller den ikke står rett i sola på er det bare å kjøre på! :nikker:
I forhold til produsent er det strenge regler, men du får det du betaler for. Sjekk om produsenten tar forbehold om garanti på sort dør.
Jeg vet Swedoor har full garanti...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.