Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skyvedør til badet, går det an da?

#1

Drømmedama sa for siden:

Maser videre jeg... Ser på tegningene av huset vi forhåpentligvis skal sette opp. Og så ser jeg at utbygger har tegnet inn flere skyvedører. Fint det, men skyvedør fra gang nede til badet? Er det innafor? Kanskje til og med vanlig? Finnes det skyvedører med lås da eller? Noen som har, som vet om, som tenker noe?


#2

Tallulah sa for siden:

Vi satte inn skyvedør som gikk inni veggen da vi pusset opp badet der vi bodde før. Sparte masse plass, ga et ryddig inntrykk, og ja, man får skyvedør med lås. Vår hadde en innvendig hekte vi vippet inn i dørkarmen.

Den er ikke like støytett, men siden den gikk ut i en gang ingen akkurat hang i, var det helt Ok.


#3

Drømmedama sa for siden:

Puh, så bra, takk for svar, det var akkurat dette jeg håpet på. Veldig beroligende!


#4

Input sa for siden:

Pleier vanlige dører å være støytette?

Vi håper å få satt inn skyvedør når vi en dag pusser opp badet. Dører tar unødvendig mye plass. Nå har vi to dører på badet som nesten kræsjer i hverandre, det er veldig irriterende.


#5

Pegasus sa for siden:

Skyvedører er rullestolvennlig. Stort pluss.

Og mtp lås, så får du iallefall festet krok og hempe, det gjør jobben.


#6

Tallulah sa for siden:

Vanlige dører sitter oftest tettere mot karmen og beskytter derfor mer mot lyd.


#7

meisje sa for siden:

Vi har skyvedør med vanlig vrider for å låse, på det ene badet vårt. Vi valgte skyvedør for å unngå en dør som slår ut I gangen og kolliderer med soveromsdøren tvers over gangen, eller en dør som slår inn I badet som jo stjeler lys og plass på badet. Hadde skryvedør på det forrige badet vi anla også.

Det er nok riktig at dør med skyedør slipper mere lyd igjennom, uten at det oppleves som et problem hos oss. Mulig at det høres bedre når den åpnes/ lukkes enn vanlige dører også.


#8

mina sa for siden:

Svigerfar i kjelleren har skyvedør på det ene badet. Der er det krok på innsida for å låse. Fungerer fint :)


#9

Sola sa for siden:

Det er skyvedører på solstudiet vi har her hos oss. Der går det an å løse dørene både med vrider og krok. Fungerer fint det.


#10

Pelen sa for siden:

Skyvedører med lås finnes, men de er dyrere enn vanlige dører. Følg opp at det blirnlås på dem. Skyvedører er veldig plass besparende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.