Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Timar sa for siden:

Endelig fredag! :happydance:

Jeg fortsetter alenemammatilværelsen i helga også. Uproblematisk de fleste helger, men denne helga er det program vi burde vært tre foreldre for å klare å dekke. Sukk. Jaja, jeg får lade opp med smekkfull dag på jobb. :jupp:


#3

007 sa for siden:

Hepp, hepp.
Høljeregn, maratondag med møter på jobb og pårørendemøte på Haukeland.
Jeg skal stemme på vei til jobb, men har enda ikke bestemt meg for parti. I år tror jeg det blir eller-melle.


#4

star sa for siden:

Sovna på sofaen i går kveld. Jaja. Forholdsvis rolig dag sånn bortsett fra jobb. Håper å få rydda litt i kveld. Og så må det ryddes i bukseskuffen til yngste. Buksa han tok på først i dag var skikkelig høyvannsbukse. :humre:


#5

Dali sa for siden:

Morn. Har også oppdaget høyvannsbukse i dag, men ungen nekta å skifte. Prøver meg på Trondheims nye kollektivtilbud, og havna på ei melkerute. Får sett litt av byen om ikke annet. :lol:


#6

polarjenta sa for siden:

God morgen

På plass på kontoret. Ikke så mye å gjøre, skal kjøpe blomst til kollega som sto på eksamen i går og dermed ble ferdig.


#7

Tjorven sa for siden:

Om en halvtime skal jeg presentere for 200 mennesker, og jeg er bittelitt spent. Men jeg kan det jeg skal snakke om og vet at jeg egentlig er god på dette.


#8

Trixie sa for siden:

Lykke til Tjorven.
Skal snart på jobb. Livet byr på litt motbakke om dagen, takk til verdens mest forståelsesfulle sjef som stepper inn for meg på morran. Ikke første gang denne uka heller. Jaja. Helg blir fantastisk.


#9

Fersken sa for siden:

Jeg går fortsatt rundt og drasser på denne forkjølelsen. Ny utvikling er dotter i ørene flere timer etter at jeg snyter nesen.


#10

star sa for siden:

Åhhh, jeg fant et hus jeg kunne tenkt meg. Perfekt på alle plan så det ut til. Men nok hakket for dyrt.


#11

Toffskij sa for siden:

Morn! Bra med fredag! Jeg får prøve å ekspedere i hvert fall én deadline i dag. :skeptisk:


#12

Pappalille sa for siden:

Møkkamensen. Det er det jeg har å komme med i dag. Jeg blør sånn at jeg i praksis er nødt til å være hjemme. >< Jeg er lei.


#13

Blå sa for siden:

Lykke til Tjorven. :blomst:

Og lykke til med valget 007.

Og :klemmer: på Trixie, Fersken og Pappalille.

Jeg har hatt en effektiv morgen og er allerede ferdig med dagens eneste møte. Så nå er det en forhåpentligvis effektiv kontordag før jeg skal være helt alene hjemme i kveld. :lykkelig:


#14

Pøblis sa for siden:

Jeg har hjemmekontor - i hvert fall i en tie til. Så skal jeg kjøre avkommet til legetime. Så pakke bilen og kjøre til hytta helt alene - hele helgen. :lykkelig: Skal male tak og pakke ned alt før vinteren og musene kommer.


#15

Nenne sa for siden:

Kort arbeidsdag på kontoret, tog til Oslo for møte der før jeg durer til flyplassen for overnatting og grytidlig fly til Alicante i morgen. Langhelg med hyggelige damer, god mat og vin passer bra nå. :) Været skal visst ikke bli allverden, men litt skyer tåler jeg når det er 25 grader og fint å sitte ute allikevel.


#16

Pelen sa for siden:

Min morgen:

05:50. Jeg bestemmer meg på sparket at jeg skal sykle. Normalt sett så legger jeg frem ting så i dag løp jeg opp og ned til vaskerommet noen ganger og frem og tilbake for å huske å få med det jeg må ha med meg. Alt var gjennomvått eller vasket siden sykkelturen hjem på onsdagen. Så ville ikke hunden bæsje og han pleier nesten alltid å bæsje på morgenen, så det tok noe tid.

Så tok jeg ut sykkelen og oppdaget at mitt batteri ikke hadde ladet siden onsdagen (kontakten den sitter i på veggen har litt store hull så noen gange sklir det som står i den ut). Inn i huset, av med sko, inn til mannen som løpte på tredemølle, fikk beskjed om hvor hans nøkkel til hans sykkelbatteri var (heldigvis har vi samme type sykkel). På med sko, inn i garajsen igjen for å hente hans batteri. På med det, oppdager at det bare har 4 av 5 prikker, dvs ikke fulladet. Sykler av gårde og tenker at det burde holde. Jeg har lader på jobb så jeg får ladet der. Har syklet 2,5 km og da er det bare tre prikker igjen, det er for lite. Jeg må gå den siste biten for en elsykkel uten batteri har motstand og det er ganske mye oppover i slutten. Jeg kommer å være nødt å gå ganske langt (har over 3 mil til jobb). Sykler tilbake hjem, får inn sykkel i garasje, kommer meg inn og får til slut av meg alt tøy. Da er mannen i dusjen. Når jeg vel kommer inn i dusjen har det gått en time siden jeg stod opp ...


#17

Blondie sa for siden:

Jøje, Pelen! Jeg hadde nok vurderte gjemmekontor noen ganger underveis i den prosessen der. :knegg:

Jeg har rolige fredager som en slags godbit for at torsdagene dette året er fullstendig idiotiske. Litt godt, da får jeg unna litt planlegging. Gleder meg til hovedstadstur i morgen, det blir fint!


#18

Tjorven sa for siden:

Jeg overlevde presentasjonen min. Nå skal jeg unne meg en designkaffe.


#19

Blånn sa for siden:

God formiddag! Royalisten i meg sitter her og kikker på invitasjon til slottet. Et av trinnene jeg har ansvar for er invitert til Slottet i forbindelse med prinsessens skulpturpark. Og jeg må jo selvsagt være med. :knegg:


#20

Kaija sa for siden:

God formiddag. Kontraktsmøte på huset. Selger var kjempekoselig, megler var SÅ uproff. Sjokkerende uproff, faktisk...

Etterpå fant jeg en skikkelig undertøybutikk med salg på dyre, gode bh-er. Og til og med noen som passet meg. Har med pose med pent silkepapirinnpakkede bh-er.


#21

Ru sa for siden:

Jeg er hjemme i sengen min, godt under dynen. Jeg har blitt så sørpe forkjølet at jeg ikke har noe på jobb å gjøre, selv om jeg egentlig hadde tenkt meg avgårde. Kjenner at det var rett å være hjemme, jeg nyser så snørret flagrer vegg i mellom. :dåne:


#22

Mams sa for siden:

Jeg er lei av å ligge på sofaen med benet høyt. Men operasjon for ankelbruddene er først på onsdag så jeg får bare tyne tålmodigheten litt til.
Hvorfor er sånne midlertidige gips som kun er for å stabilisere en stund så fryktelig tunge?


#23

Pelen sa for siden:

God bedring, Ru.

Mams, hva har du gjort?


#24

Tjorven sa for siden:

Mams: Jeg har så inderlig vondt av deg. Det er skikkelig kjipt at du må vente så lenge på operasjon, og det er jo ikke sånn at du kan hoppe rundt umiddelbart etter operasjonen heller. Blæh!


#25

Mams sa for siden:

Pelen: Teambuilding gone wrong. Sommerfest med jobben forrige fredag og jeg endte med 2 brudd i leggbeinet nede ved ankelen og mistanke om at leddbåndet mellom bena ved ankelen har røket. Vred ankelen bittelitt mye. Skjedde på post 2 som laget mitt var på.
Laget vant ikke noen av konkurransene/postene heller.


#26

Pelen sa for siden:

Så kjipt! Jeg gikk tilbake flere dager for å se om det stod noe om det, men gikk ikke helt så langt tilbake. Høres nesten litt ut som en kollega i Sverige som danset swing på en eller annen jobbgreie og så mistet de som danset grepet og hun føll i bakken og brakk håndleddet og var sykmeldt i mange måneder ... Masse styr med operasjoner etterpå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.