Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Foret regnkåpe/parkas som kan erstatte min eldgamle og utslitte Merell Wakefield?

#1

LilleT sa for siden:

Jeg har få plagg jeg har vært like glad i som min Merell Wakefield-parkas. :elsker: Den er utslitt, og har i grunnen vært moden for utskiftning i flere år, men jeg har ikke klart å finne en annen som er like bra.

Jeg trenger altså en kåpe/parkas som er lett foret, vann og vindtett. Den skal kunne brukes over kjoler som til meg er knelange (100 cm lange i str. 36 sånn omtrent), og den må være innsvingt og se nett ut.

Problemer jeg ofte støter på når jeg leter er at kåpa er for lang. Den må nemlig ikke rekke noe særlig under knærne heller, at den har belte i livet, eller at den er så vid at den blir som et telt på meg.

:hjelp:

De vedlagte bidene er av Merell Wakefield. Til meg rekker denn til knærne.


#2

Niobe sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Didrikson Thelma. Den er nettere i fasongen enn de fleste andre regnkåper jeg har prøvd. Jeg ønsket meg lenge en i softshell fra Ilse Jacobsen, men de er til sammenligning kjempestore i størrelsen og veldig vide.


#3

LilleT sa for siden:

Takk! Det er en stund siden jeg har prøvd Didrikson Thelma nå, men den virket i sin tid litt stor, både i vidden og lengden for meg. Er ellers glad i Didrikson, og har hatt flere kortere parkaser derifra, men de funker ikke over kjole.


#4

Gerbera sa for siden:

Didrikson Thelma er en kjempegod jakke, og fungerer finfint over skjørt. De endret størrelser for noen år tilbake, jeg oppfatter den som nettere og smalere i fasongen nå.

Den er ikke foret da, den har bare et tynt nettingfor, så den er ikke spesielt varm. Jeg har kjøpt min en størrelse større, for å få plass til et ekstra lag under nå på høsten.


#5

GinaK sa for siden:

Har også D Thelma. Kjøpte også en str større og har brukt den masse. Både som kåpe og ved fotballbanen med ull under. Min er fra 2011 og har snurping i livet så den føles ikke stor og uformlig.
Vet at den nye modellen har kommet i både grønn og blå.


#6

Geitrams sa for siden:

Jeg erstattet min med en fra Helly Hansen. Riktignok ikke innsvinget slik Merrell var, men jeg føler ikke jeg svømmer i den på samme måte som Thelma.


#7

LilleT sa for siden:

Takk for svar! Jeg må nok prøve Thelma en gang til. :)

Husker du hva modellen heter?



#9

Trulte sa for siden:

Jeg elsker thelma så mye at jeg har den både i grå og rød...


#10

Geitrams sa for siden:

Lyness II mener jeg. Den fås med belte i livet, men jeg bruker den uten.


#11

LilleT sa for siden:

Takk for svar!


#12

Jenna sa for siden:

Jeg har også D Thelma og er fornøyd med den men den er ikke lett foret.

Jeg så denne fra Bergans - Oslo 3L W Coat - på en dame på t-banen i dag og den var så fin! Jeg tror i alle fall at jeg må finne den og prøve den. Den så ut til å passe til både litt finere og til hverdags, den har belte i livet. Jeg vet dessverre ikke om den er lett vattert.


#13

LilleT sa for siden:

Den er veldig fin, Jenna!

Nå har jeg endt opp med å kjøpe med en Didrikson Thelma. Jeg tror faktisk den fungerer fint i liten nok størrelse.

Men etter å ha kvittet meg med diverse for store jakker og parkaser i skapet som ikke passet lenger, trenger jeg også en lett vattert parkas (eventuelt lang jakke) som er en mellomting mellom Thelma og den veldig varme Didriksonparkaen min.

Tips?


#14

GinaK sa for siden:

Er det stor forskjell på den nye Thelmaèn vs den gamle modellen?

Ville kanskje kjøpt en foret trenchcoat.
Jeg har en litt lang, eller- alt blir langt på meg for jeg er ikke så høy - foret trench, min er fra Esprit, og er skikkelig fornøyd med den. Føler meg veldig kledd. Har hatt den i mange år.
Noen ganger får jeg lyst på en kort trench som går til hoftekammen men tenker at den nok ikke blir brukt så ofte... ser så fin og sporty ut.


#15

m^2 sa for siden:

de hadde den dessverre ikke inne på Bergans Flagship Store (sjekket i dag). De måtte evt bestille den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.