Det florerer med oppskrifter på nettet, men hvilken er best? Med eller uten epler? Gelatin? Syltesukker eller vanlig sukker?
Jeg må ha en som er veldig enkel. Og helst uten epler, for det har jeg ikke, men jeg kan kjøpe dersom dette er mye bedre. Har aldri laget dette før, såvidt jeg kan huske. Hvor stiv skal geléen være for å smake best?
Men til spørsmålet. Jeg vet ikke hva det ble til, for det husker jeg faktisk ikke. Men jeg husker at jeg laget god rognebærgelé. Veldig god. Og at jeg tenkte på den nå nylig. For jeg aner ikke hvilken oppskrift jeg brukte.
Jeg har brukt denne rognebæroppskriften med stort hell. Jeg liker å tilsette en til fem spiseskjeer vodka like før jeg skrur til lokkene.
Det setter en ekstra god spiss på geléen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.