Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Restaurantanbefaling - Gøteborg

#1

Tjorven sa for siden:

Vi skal visst til Gøteborg i høstferien. Familien er lettere rammet av flyskam og har funnet ut av Sverige er et fint ferieland.

Vi fikk aldeles strålende restaurantanbefalinger til Stockholm da vi var der i våres - ungene mine ELSKET restaurant Smak. Så vi er på leting etter noe tilsvarende. Altså en skikkelig god restaurant, men som serverer retter (gjerne mange små) fremfor smaksmenyer hvor alle må spise det samme. Tapas vil selvfølgelig funke, men vi vil gjerne prøve noe mer nordisk også .

Vi skal være der i flere dager, så vi trenger både skikkelige gode og rimeligere alternativer.

Ellers er planen å bruke søndagen på Liseberg, shopping på mandag og naturhistorisk museum på tirsdag. Dette blir en flott ferie, altså.


#2

Tallulah sa for siden:

Innom Vallgraven:
Kaffe/lunsj:De mateos Vallgatan/kaffelabbet. Gøteborgsk svarpå kaffebrenneriet. Dette er deres hovedkafe, med brenneri, dagens suppelunsj og er koselig å ta en stopp. Utenfor der er det av og til ulike foodtrucks m.m.
Beijing 8: dumplings, kul fastfood style. Bra for enkel lunsj.
Puta Madre: kjempekul mexicansk restaurant

Haga:
Kafemagasinet: for lunsj eller kaffepause i et veksthus
Rover: gode pubburgere!

Sentrum, rundt Kungsportavenyn:

Kaffepause! viktorskaffe.se/
Jeg likte Restaurang Natur veldig godt. Jeg har ikke vært der med barn, men det var barn der som trivdes og åt godt.

Ellers er det jo klassikeren Lasse på Heden. Verdens beste pølsekiosk! De har også klassikeren kjøttbullar med mos. www.lassepaheden.se Når man er ferdig med drikken sin kan man levere boksen i en «støvsuger» som svopper de opp. Veldig gøy.


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg synes Natur ser spennende ut, og ett av mine to barn kommer til å spise godt der, mens den andre trenger nok litt flere valgmuligheter.

Vi var på Puta Madre for noen år siden. Maten var ålreit, men det var helt forskrekkelig mørkt, så knerten som er litt kresen klarte ikke å spise, for han var ikke sikker på hva han spiste. Han må nemlig SE maten sin.


#4

Tallulah sa for siden:

Ja, det er skrekkelig mørkt der. Vi følte oss helt oldiser som måtte lyse med telefonen på menyen for å kunne lese. :latter:



#6

Tjorven sa for siden:

Koka er et utmerket alternativ for meg og mannen, men ungene vil kunne velge mellom flere retter. Og de liker helt forskjellige ting.


#7

Candy Darling sa for siden:

Vi var også på et deilig sted som jeg etter googling tror må være Made in China i Haga - litt som LingLing, men ikke så dyrt. Hadde kanskje ikke tatt med kidsa der sent lørdag kveld, litt vel høy partyfaktor, men litt tidligere på kvelden hadde jeg lett gjort det hvis de liker asiatisk fusion og dumplings.



#9

Pelle sa for siden:

Market. Koreansk-mexicansk
Steam Punk


#10

Tjorven sa for siden:

CD: kinesisk dumplings er et strålende forslag. Det pleier å bli suksess med mine unger.


#11

scilla sa for siden:

Koka har en lillesøster-restaurant som heter Familjen der det er valgfri meny og veldig god mat.
The Barn har supergode burgere
Bhoga er veldig godt og nordisk, spennende viner har de også.:hjerter:


#12

Musemus sa for siden:

Nå måtte jeg rett inn på Booking for å sjekke hotell jeg også. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.