Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flyttevask

#1

Kaija sa for siden:

Jeg hadde tenkt å ikke bruke penger på flyttevask, og heller ta jobben selv, men nå kjenner jeg at det frister mer og mer å sette bort arbeidet. Vurderer å leie inn proffer. Vet noen hva som er vanlig å betale for nedvask av enebolig? Og for Grenlandsområdet: Er det noen som anbefales, eller som man bør styre unna?

Hadde vært så deilig å bare kunne pakke seg ut og bli ferdig her.


#2

Blondie sa for siden:

Driver Rutta og Tutta på fremdeles, tro? Vi brukte dem for noen år siden, de gjorde en god jobb. Det går an å bruke mitt anbud også, men da må du være obs på å sjekke om de vasker hvitt. Har fått noen "under bordet"-henvendelser der.


#3

Pelen sa for siden:

Det er også lett å betale hvitt til en privatperson via skjema A04 på Altinn. Det finnes ganske mange halvproffe som gjør det på den måten.


#4

Kaija sa for siden:

Selvfølgelig hvitt.
Vet dere noe om prisnivå?


#5

Drømmedama sa for siden:

Jeg kan spørre en venninne i Porsgrunn som skrøt veldig av dem som vasket ned huset deres før flytting nå for bare noen uker siden!


#6

Drømmedama sa for siden:

Mener de betalte rundt 10 000? De som vasket dokumenterte det hele med bilder og var visst veldig dyktige og nøye.


#7

Kaija sa for siden:

Flott om du vil høre, Drømmedama.


#8

Kaija sa for siden:

Det så ut som Rutta og Tutta var stengt.


#9

Selma sa for siden:

Jeg betalte 7.800,- for "flyttevask" på ca 100 kvm nå i sommer. Da vasket de ikke vinduer og inni skap (det tok jeg selv), så en litt forenklet flyttevask altså. De som hadde leid huset vårt et år hadde nemlig vasket ganske grundig inni skuffer og skap, men hybelkaninene lot de ligge og gulvvask/overflatevask hadde de visst ikke tenkt på :knegg: De måtte betale vaskeregninga etterpå da :knegg:


#10

Strutsen sa for siden:

Har du prøvd Anbudstorget? Vi gjorde det da vi søkte etter flyttevask og fikk på den måten tak i et veldig dyktig firma, som vi ikke visste eksisterte en gang før i startet prosessen. Vi hadde 300 kvm. og prisene spriket fra 5000,- til 30 000,-. Da var det greit å bruke rating og omtale via Anbudstorget for å kvalitetssikre at vi valgte riktig og ikke måtte bruke unødig tid på befaringer.
Noen vi kjenner brukte en privatperson og gjorde som Pelen nevner over.


#11

Drømmedama sa for siden:

Ena Renhold. Rett under 10 000 kroner inkludert moms. Vinduer og alt. Bruksareal 220 kvm.


#12

millact sa for siden:

For seks år siden betalte jeg 4000,- i Rogaland for hus på 120 kvadrat. Tror jeg fant dem på finn. Megler var strålende fornøyd.


#13

Kaija sa for siden:

Supert! Tusen takk for råd og tips.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.