Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julegave til jente 5 år

#1

Røverdatter sa for siden:

Jeg vipper mellom tre forskjellige alternativer til Vesla i år. Hun vil nok bli strålende fornøyd med alle tre, men jeg vil gjerne ha synspunkter på hva dere andre FP'ere tror. Det er vanskelig å finne noe til henne fordi hun sjelden ønsker seg noe skikkelig. Hvis vi spør så svarer hun fiskestang uansett og det har jeg ikke lyst til å kjøpe nå. Fisketur på vinterstid er ikke så veldig ønskelig. Når vi kikker i lekeblader og lekebutikker så ønsker hun seg alt mulig, men det er vanskelig å skille klinten fra hveten, og oftest så har hun glemt alt hun ønsket seg når det ikke er rett foran øynene hennes lenger. Nå tror sikkert alle at hun har alt mulig, men det er ikke tilfellet. Hun har relativt beskjedent med leker i forhold til de fleste vi kjenner faktisk. Hun har derimot i overkant mye bøker, hobbysaker, puslespill og spill så det trenger hun ikke.

Her er alternativene:

Klokke
Hun har veldig lyst til å lære seg klokka og jeg tror det er på tide.

Nintendo DS
Hun er ikke så veldig opptatt av dataspill foreløpig, men hun pekte ut en sånn Nintendo i et lekeblad forleden. Jeg er sikker på at hun får glede av den og kanskje oppmuntres til å bruke PC'en litt mer.

Digitalkamera
Hun er glad i å tegne, male, perle, klippe, veve og alt som har med å bruke hendene og lage ting å gjøre. Jeg tror hun kan få glede av å ha sitt eget kamera. Vi har kun EOS 400D og ikke noe digitalt kompaktkamera i familien så da får hun sjelden prøvd å ta bilder selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.