Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Togtrafikk - Oslo-Drammen

#1

Che sa for siden:

Jeg skal til drammen på dagseminar i oktober. Tenker å ta nattoget nedover. hvordan er det med tog fra Oslo til Drammen? Er det buss for tog og endeløse forsinkelser - eller er det en strekning som stort sett går bra?

Det kan være at det å ta fly vil være både billigere og bedre - men å ta fly herfra når man skal være i drammen på morgenen er vel så utmattende, tenker jeg...


#2

Hondacrv sa for siden:

Eg kjører ein del på den strekningen, og opplever det som ganske stabilt, og ikkje slik som mot Østfold. Er det arbeid, står det i appen og då er ein jo forberedt på det.


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg synes at nattog er helt ypperlig, og foretrekker det når jeg skal på tidlig møte. Du har godt med tid fra ankomst Oslo til å være i Drammen kl 9.

Tog i rushtid i pendleromlandet til Oslo er ikke så stabilt som vi kunne ønske oss, men stort sett går det. Om ikke helt presis.


#4

Darth sa for siden:

Det tror jeg kommer til å gå helt fint, du er jo til og med mot "køen", noe som betyr at du antagelig får sitteplass også. Går seks tog i timen til Drammen, så om ett er sent, så kommer det et annet.


#5

Che sa for siden:

Jeg må få ut litt togprisfrustrasjon og...Det at det er dyrere for meg å ta tog tur-retur enn fly synes jeg er skikkelig trist. Jeg er på ingen måte fremmed for å sitte på tog en stund - men at summen (inklusiv transer til og fra flyplassene)er lavere med fly synes jeg er dumt, altså.


#6

Darth sa for siden:

(I tilfelle fly, så går flytoget helt til Drammen.)


#7

Che sa for siden:

Jeg vet - normalt sett pleier de avtalene jeg har i Drammen være over flere dager - jeg har tidligere tatt fly, men tenker at jeg godt kan redusere fly de gangene jeg har mulighet - derfor togtanken. Nå ser det ut som jeg ender opp med tog nedover og fly oppover.


#8

Tjorven sa for siden:

Tog har omtrentlig samme pris hvis man bestiller tidlig, men det kan bli ganske dyrt hvis man er seint ute. Jeg skal i et møte i Bergen om noen uker og bestilte billetter i går. Nattog til ogvanlig tog hjem, til omtrentlig samme pris som fly når man inkluderer transfer til flyplassen i begge ender. Og med komfortplass på toget kan jeg jobbe en god del timer (og sløve en del :) ).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.