Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Timar sa for siden:

God morgen!

Jeg er forkjøla og sover alt for lite for tida, men er blid for det! Jeg har nemlig både klart å operere nok på kaffemaskina til at den ga meg kaffe OG er i gang med å pakke til jentetur på fjellet. :D:D


#3

annemede sa for siden:

Kaffe og første dose med frisk luft er inntatt. Masse jobb før jeg stempler ut. :svosj:


#4

Toffskij sa for siden:

Morn, deilig med høstsol her i Oslo!


#5

Blå sa for siden:

God morgen

Grått og blåsete i Bergen, men akkurat nå regner det i hvert fall ikke.

Jeg kombinerer mensen med forkjølelse og hodepine og er ganske glad for at jeg har en dag der jeg stort sett kan isolere meg på eget kontor. I tillegg har jeg hyggelig lunsjavtale og holder på å sikre meg en kaffeavtale i morgen også. Jeg egner meg dårlig for hele dager foran datamaskinen, så på møtefrie dager er det greit å legge inn noe sosialt.

Snart helg. :lykkelig:


#6

Candy Darling sa for siden:

Jøss. Jeg har ekorn på terrassen min. #urbanlifelizm

Deilig sol, og jeg skal på hagefest i en annen by, og lurer litt på hvordan jeg skal komme meg dit. :stuart:


#7

Blånn sa for siden:

Pes... Vikarinnkaller som ikke gjør jobben, elev som nekter å gå i timen, foresatt som ikke møter på møte for andre dag på rad, nasjonale prøver, sure lærere... :gaah: 5 minutter frokost/lunsj i det minste...


#8

Fersken sa for siden:

Jeg våkna kl 5, ga opp å få sovet mer og stod opp nærmere 6. Det er midt på natten for min del og nå har jeg kaffeskjelven eller 4 kopper før lunsj. :knegg:


#9

star sa for siden:

Føler meg ikke i slag og aner ikke hva slags tiltak jeg skal gjøre. Utsulta selv om jeg har spist og en slags hangover hodefølelse. :gal:


#10

Mex sa for siden:

Grumpy.
Sittet halve dagen på hjemmekontor og ventet på en montør som ikke kommer fordi han er syk - hadde vært fint å gi kundene beskjed om slikt...
Merker at jeg brygger på noe. Vondt hals og tung i hodet.
Og så er det GU i ettermiddag. Yey!


#11

Addison sa for siden:

Jeg er dødstrøtt, helt selvforskyldt, blir for sent i seng hver kveld, "skal bare". Og i dag skal jeg på et bransjetreff med mingling etterpå, angrer litt på at jeg meldte meg på sistnevnte. I morgen er det av gårde på kick-off, heldag med faglig innhold i morgen, teambuilding og tøys på lørdag, fest begge kvelder og hotell hele helgen. Blir nok bra men nå kunne jeg mest tenke meg en veeeldig rolig hjemmehelg. :nemlig:


#12

millact sa for siden:

Ikke rukket å være innom her før nå, for travelt til å lese. Hjem og lage middag og så stupekurs for yngstemann.

Masse møter, masse diskusjoner, men vi kommer ingen vei. Men, jeg har fått et par ordre for neste år fra kunder, det er godt de er tidlig ute med planleggingen, gjør min jobb lettere.


#13

Blånn sa for siden:

Og dagen fortsatte med ekstra inspeksjon for å følge med på en sårbar elev, elever som måtte hentes fra tur, tilsvar til fylkesmannen, en klasse i fullstendig kaos, mer jobbing med fylkesmannssaken, sårbar elev som sloss... Nå har jeg akkurat sendt e-post til slottet og tenker at det er nok for i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.