Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Juletrepynt tips

#1

Knerten sa for siden:

Jeg vil bare fortelle om en liten tradisjon vi har med juletrepynten vår.
Hvert år får barna en ny pynt hver til å henge på treet. På hver ting skriver jeg initialene til barnet og hvilket år den er fra (litt diskret).
I år får eldstemann sin 9 pynt, mellomste sin 8 og vesla sin 3.
De oppbevares i hver sin eske og barna synes noe av det største med å pynte treet er å finne frem sin pynt og henge den opp.
Jeg prøver å finne på noe som tåler små barnehender og som ikke kan knuses ved å se hardt på det. Ellers kan det være alt fra små nisser til engler eller hva som helst annet som passer til julen.

Så spiser vi risengrynsgrøt på lille Julaften og den som finner mandelen får tenne på juletrelysene for første gang! DET er stas det!


#2

Alexy sa for siden:

En flott tradisjon! Tenker nok at de gleder seg til å pynte på lillejulaften!

Det med juletrelysene var en kjempefin "premie" etter å ha funnet mandelen!:ja:


#3

Ginger2 sa for siden:

For en rørende tradisjon Knerten! Den skal jeg jammen meg kopiere. :nikker:


#4

Nynne sa for siden:

Så flott tradisjon! Synes du er kjempeflink som har kommet opp med denne idéen, den blir nok kopiert her i huset fra nå!;)


#5

Dixie Diner sa for siden:

Åh så synd at jeg ikke tenkte på sånt da vesla ble født! Men hun er jo bare fire år, og jeg kan like godt begynne nå, for en fin tradisjon!


#6

Mandarin sa for siden:

Så smart!!!


#7

Estrella sa for siden:

Så fin tradisjon. :)


#8

Mikkeline sa for siden:

Det var en utrolig flott tradisjon. Den tror jeg at jeg må adoptere.


#9

Fibi sa for siden:

Vi har en lignende "tradisjon" som jeg kom på i fjor. I julekalenderen får hun, på julaften, en fin juletrepynt, av et merke som jeg selvfølgelig ikke kommer på nå. :knegg: De er i gullduble, og kommer i forskjellige former. I fjor var det en nøtt, og i år tenker jeg det blir et lite ekorn. Disse får hun, som sagt, i kalenderen på julaften, og får henge den på treet. :)


#10

Pepper Lemon sa for siden:

Det var et skikkelig bra tips, Knerten. I fjor fikk guttungen en julekule med navnet sitt skrevet på, og jeg tenkte å gi ham en dings i julekalenderen i år også. Så vips! Der satte du en mulig tradisjon i system for meg. Kjempekoselig. :ja:



#12

Beckett sa for siden:

Så smart! :adopterer tradisjonen:


#13

gullet sa for siden:

Alle mine tre har fått julepynt siden de ble født. Enten kommer den i julestrømpen eller som kalendergave den dagen vi skal pynte treet.

M som ble 20 tidligere i måneden har nå så mye julepynt at han kan pynte et lite juletre dersom han flytter hjemmefra.

De siste årene har jeg kjøpt Wedgewood juletrepynt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.