Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

star sa for siden:

Trøtt. Rydding på planen i dag.


#3

Sonar sa for siden:

Her det konfirmasjon som står på agendaen. Heldigvis er vi gjester, men litt stress å sveive i gang ungdommen her i huset. En halvtime til vi bør gå og kun en av tre våken. Jaja vi pleier å klare det tilslutt.


#4

millact sa for siden:

Sol og deilig høst, men om noen timer skal det bli ille.


#5

Stompa sa for siden:

Her var det grått da jeg sto opp, men nå ser det ut til at det blir en nydelig dag.

Jeg må jobbe i dag, ganske mye. Men enn så lenge sitter jeg og ser på at innholdet i den gamle telefonen min overføres til den nye. Er på 38 % nå, 22 minutter gjenstår. :nemlig: (Den gamle var ikke til å stole på mer; jeg får ikke opp beskjeder om ny aktivitet, og touch-skjermen er veldig lunefull, så jeg fant ut at det var best å bytte før den brøt sammen fullstendig og kanskje fant på å "spise" alt innhold sånn at jeg måtte begynne fra scratch med ny telefon.)


#6

Blånn sa for siden:

God formiddag! Vi hadde en strålende feiring av foreldrene mine i går. Rundt 50 venner og familie hadde takket ja. Ble en del taler selvsagt (når en av gjestene er biskop og en tidligere biskop... :knegg: ) og noen musikalske innslag.

Jeg har pådratt meg vondt i ene foten. Klarer nesten ikke å tråkke på den. Ikke vant til å gå på høye hæler tror jeg, så det har satt seg en betennelse eller noe. Ibux er påsmurt, så får vi se.


#7

Millen sa for siden:

Søndag med fint høstvær her også. Pensumlesing og rydde i hage og hus står på planen idag.


#8

Fintdethei! sa for siden:

En stk jetlagged melder seg. Skal prøve meg på en tur på trening, og kanskje kino seinere idag.


#9

Trixie sa for siden:

Fin søndag her. Har tatt med meg 11 og 14-åringen på tur, så nå er vi fornøyde alle sammen.
Skal på lunsj med kjæresten etterhvert, og ellers en rolig dag. Tråkket over på løpetur på fredag så litt alternativ trening kanskje.


#10

Palmen sa for siden:

Fin søndag her også men jeg er inne og sliper og oljer kjøkkenbenken. Litta pause nå før jeg skal over på hakket finere sandpapir. Det blir dessverre ikke perfekt men det blir mye mye bedre enn det var. Eldste og yngste er syke, mellomste utnytter dette til det fulle med å emigrere til kjelleren med apple tv.


#11

annemede sa for siden:

Fullførte tidenes våteste 10 km i går.
Etter det var det fest. :knegg:
I dag er det jobb.


#12

Fersken sa for siden:

Jeg baker kake til meg selv. :glis:


#13

star sa for siden:

Tipper på skuffa gjeng på vei hjem. Jaja. Jeg får faktisk litt gjort i dag. Nå venter jeg på at minsten skal bli henta så jeg kan bruke gulvet innpå rommet der han sitter.


#14

Mex sa for siden:

Var i 40-årslag i går og har hatt et par rufsete flyturer mellom øst og vest disse dagene. Take-off i dag var helt grusom. Nå er det tog og buss for tog hjem. Resten av søndagen planlegger jeg som et slakt på sofaen..


#15

Albertine sa for siden:

Det regner ute, men kjæresten og jeg sitter ved spisebordet med stearinlys og musikk og skriver på hvert vårt manus. :hjerter:


#16

Addison sa for siden:

Jeg er hjemme fra to dagers kickoff og er totalt slakt. Moro men utmattende! Må vel få pakket ut snart, kanskje.


#17

Candy Darling sa for siden:

Deilig tur i skogen fra familien friskus! :glis: Godt med hvit helg, også, en stund siden sist. :flau:

(ikke spør om uken :sparke: )


#18

Palmen sa for siden:

Kjøkkenbenken ferdig pusset og oljet! Ryddet (litt) i hagen! Gått tur i skogen med eldstebarnet! Dette ble en deilig søndag.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.