Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til stor diskofest/11-årsfeiring

#1

Bluen sa for siden:

Jeg har ved en samfeiring klart å rote meg inn i et selskap av litt andre dimensjoner enn vi er vant til. To gutter (inkl. min sønn) fyller 11 år, og har invitert hele klassen (ca. 25 elever) pluss omtrent et dusin barn til. :p Vi har et stort, tomt lokale, slik jeg har oppfattet det, og det skal være diskofest.

Det er planer om en Kahoot for å samle barnas oppmerksomhet litt, men hva annet kunne vi ha funnet på med så mange - uten at det blir totalt kaos? Takknemlig for forslag.


#2

Luftslottet sa for siden:

Henger her. :gal:

Blime-dansen har vært foreslått for vårt party. Mitt bursdagsbarn kan ikke tenke seg verre tortur, så det blir ikke det hos oss, men det kan være det funker hos dere?

Storesøsken av noe slag som kan lære bort noe breakdance eller noe sånt? (Vi har ingen sånne storesøsken.)


#3

Luftslottet sa for siden:

Vi skal forresten ha quiz etter maten. Da forhåndsdeler vi inn lag, vi har småbord.


#4

Carpe Diem sa for siden:

Stol - leken til kul musikk, og musikk- leker av ymse slag med oppgaver slo godt ann når vi tidligere har hatt disko bursdager med hele klassen i den alderen :jupp:


#5

My sa for siden:

Ballong-lek: Ballong festet til foten, prøve å trampe i stykker de andre sine, og stå igjen som sistemann med ballong til slutt. Selvsagt med kul musikk mens det pågår.


#6

Minerva sa for siden:

Vi hadde klassefest med discotema på 11-årsdagen i våres. Var morsomt med limbo-konkurranse, og ellers tok vanlig diskotek også en del tid. Går an å sette sammen grupper a 4-5 stk som får 15 min på å lage egen dans, og vise til hverandre, hvis det er stemning/klassemiljø til at det kan bli årleit.


#7

Bluen sa for siden:

Tusen takk for gode tips! Jeg er så håpløst skrudd sammen at jeg blir stressa av å se at det er noe nytt i min egen tråd. :knegg: Det er liksom så langt unna hjemmebane for meg, dette.


#8

Luftslottet sa for siden:

Du och jag. :dulte:

Det var IKKE beboerne i Luftslottet som foreslo dette temaet.


#9

nokon sa for siden:

Stop Dance - alke danser og når musikken stopper må siste mann til å stå stille ut.


#10

Che sa for siden:

Vi arrangerte glow-parti for trinnet til lillebror i fjor.. i tillegg til mat var det disko, glow-pong, glow bowling, glowtwister - ungene gikk litt rundt og prøvde på tur.



#12

Che sa for siden:

Beerpong uten øl i stor grad. Festet en slik glowpinne rundt hvert glass, fylte de med litt sand og spilte med ball som lyste.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.