Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan bli kvitt edderkopper?

#1

Lille meg sa for siden:

Jeg er veldig lite glad i edderkopper. Jeg grøsser bare ved tanken. Men jeg ser at de har en nyttig funksjon. Bare ikke inne i mitt hus! Det kommer stadig vekk nye edderkopper inn i kjelleren, og jeg vil at det skal slutte! Hva gjør jeg?

Har for eksempel Silverline edderkoppjager noe som helst for seg, eller er det bare penger ut av vinduet? Det virker som om man må ha én slik jager på hvert rom - det kan i sannhet bli dyrt, men det kan være verd det om det funker.

Jeg ser at man flere steder anbefaler å spraye med gift. Jeg vil i utgangspunktet ikke spraye med gift, men jeg merker at årets invasjon av edderkopper har gjort at jeg kvier meg for å gå ned i kjelleren. Sånn syns jeg ikke det skal være.

Andre ting man kan gjøre? Kjerringråd?


#2

Kirsebær sa for siden:

Jeg kjøper en insektsspray fra skadedyrutrydder. Sprayer rundt alle vinduer, dører, lufteventiler, overbygg ved trapp osv.
Det funker.
Den jeg har heter Boss Biologisk insektsspray.
Den er min beste venn. :hjerter:

boss.no/butikk/


#3

IzziCreo sa for siden:

Kirsebær skrev akkurat det jeg skulle skrive :hjerter:
Den kan brukes direkte på uhyret, på betryggende avstand selvsagt, og det før i løpet av 60-90 sekunder. Den brukes også preventivt slik Kirsebær nevner over. Da vil beistet som prøver å beleire huset komme i kontakt med giften som brukes i den biologiske krigføringen og dø før det kan gjøre skade på husets araknofobiske medlem :nemlig:


#4

millact sa for siden:

Jeg har gitt opp. Vi har de store i hus, finner de stadig. Støvsuger godt for å holde det rent.


#5

Lille meg sa for siden:

Ingen som har andre forslag enn gift? Ingen som har testet ut om edderkoppjager egentlig har noe for seg, eller om det bare er tull?


#6

Kirsebær sa for siden:

Omtalene under produktet du linker til virker ikke lovende ihvertfall.
Men du kan jo kjøpe én for å teste. :vetikke:


#7

Malama sa for siden:

JEg har kjøpt en sånn edderkopp/insektsjager fra wish, om den funger vet jeg ikke, jeg tenkte egentlig koble den til i teltet bare for å se om det hjelper på antallet mygg og sånn. Troen på at den virker er sånn så som så, men kostnaden var så liten at jeg tenkte jeg kunne prøve. Den skulle gå på mye mer enn mygg da, tror det var edderkopper også.


#8

Lille meg sa for siden:

Omtalene var lovende i starten. Eller, da påstod Claser'n at det var feil ved produktet. Men deretter har kanskje Claser'n gitt opp? Hmm. Jeg må sjekke litt mer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.