Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er de beste plassene på teater?

#1

daffy sa for siden:

Helt spesifikt, sal 2 på Det Norske Teater. Det er ledig på første rad. Er det best, eller er det bedre å sitte noen rader bakenfor for å få bedre overblikk og lyd eller annet jeg ikke har tenkt på?


#2

Tallulah sa for siden:

Sal 2 er liten og det er egentlig litt det samme hvor du sitter. Du er tett på uansett. Hva skal du se?


#3

IzziCreo sa for siden:

Hvis det er ledig på f.eks. Rad 4 så hadde jeg nok selv foretrukket det. For meg er midten viktigst. Det går helt fint å sitte på Rad 2 (første rad), men det er en smakssak. Hva som er best avhenger også av forestillingen. Noen egner seg mer til overblikk, mens andre er flott å få mer "på seg". Uansett så er Scene 2 og 3 intimscener, så man er godt "med" i forestillingen.


#4

daffy sa for siden:

Hovedscenen på Det Norske Teater; Hvor er det best å sitte? Helt på høyre side på første rad eller rad 10 midt i?


#5

IzziCreo sa for siden:

Rad 10, midt i :jupp:


#6

Bokormen sa for siden:

De gangene jeg har sittet foran og helt til høyre eller venstre synes jeg lydbildet blir veldig skjevt. Nå skal det sies at jeg er litt tunghørt fra før, det kan hende det spiller inn. :humre:


#7

Charlie sa for siden:

Som utgangspunkt tenker jeg midt på og noen rader bak.


#8

Høns sa for siden:

Jeg ville valgt rad 10 midt på. Rad 2 er ofte veldig nære.


#9

Koma sa for siden:

Jeg sitter alltid på første/andre hvis jeg kan, selv om det er litt på siden. Du går med så mye mer mimikk og uttrykk hvis man er tett på.


#10

veobra sa for siden:

Jeg synes jeg får med litt ulike ting på plasseringer som drt. Foran er man veldig tett på og får med detaljer i ansiktsuttrykk, rekvisitter og kostymer. Lenger bak er det mer oversikt over scenen, får mer det store bildet. Jeg liker begge deler. Rad 10 er nær scenen det også, får gjerne mye detaljer da også.


#11

apan sa for siden:

Det er jo veldig god helning der? Jeg tror jeg ville tatt rad 10.


#12

Tallulah sa for siden:

Det Norske, Scene 2: På fø5ste raid er det ingenting mellom deg og scenen, scenegulvet er flatt så du sitter liksom "på" scenen. Jeg liker å sitte litt lenger bak.

Det Norske, hovedscenen: Der ville jeg valgt foran rad 6 om mulig. Salen er veldig stor, og selv om den er bratt syns jeg man raskt kommer langt unna. Første rad på siden funker helt fint.


#13

daffy sa for siden:

Takk for svar alle sammen! Jeg bestilte i går og så ikke alle svarene før jeg måtte velge. Det ble rad 11 seks plasser fra sidden. Håper det ikke blir for langt unna. Skal oppdatere tråden med erfaringen. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.