Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det noen som har prøvd ikke-sjampoen «New Wash»?


#2

sindrome sa for siden:

Jepp. Jeg har den. Har også tørrshampoen og hair balm. Synes det er bra. Ikke revolusjonerende, men bra. Synes håret er finest på dag to og tre´ish.


#3

sindrome sa for siden:

Det jeg liker veldig godt er at det virker som om frizzfaktoren min har senket seg veldig! Jeg følte også at det ytterste hårlaget mitt var helt anderledes enn det som lå under, men etter new wash synes jeg at alt håret er mer likt. Det er også veldig deilig å bare bruke ett produkt i dusjen. Begynte å bruke det i juli.


#4

Karamell sa for siden:

I am intrigued. Mitt hår har fine krøller under og nesten stritt tørt hår på toppen.

MEN jeg har prøvd no-poo metoden over et par måneder og jeg synes ikke det hadde så stor effekt. Og det ble ødelagt ved hvert frisørbesøk og det var jo litt ekstra med det. Finne parapenfri balsam var vel en av de tingene man måtte se etter. Hva inneholder dette produktet da?


#5

Pebbles sa for siden:

Jeg har også prøvd det, men dette er vel noe annet. Det er ihvertfall bare å bytte til denne, og det står ikke noe sted en en ødelegger ved å bruke vanlig sjampo en gang i blant.


#6

Galathea sa for siden:

Jeg får altså ikke orden på håret etter jeg fikk barn, strukturen endret seg slik at håret på toppen oppfører seg annerledes, er tørt og brusete. Kanskje dette er veien å gå?
Fins produktet til salgs i Norge?


#7

sindrome sa for siden:

Det kan bestilles til Norge, no problem. Det er ikke no poo, som jeg også prøvde en stund. Dette er mer eteriske oljer etc og jeg oppfatter ikke at det er noe problem å bruke andre produkter en gang i blant. New wash skal liksom håndtere det meste.
Galathea og Pebbles: jeg oppfatter at det dere beskriver likner veldig på det jeg syntes var problematisk med mitt hår. Håret mitt er typisk nordisk "fint", med litt fall og så tiltakende brus etter at jeg fikk barn. Det synes jeg faktisk har bedret seg og at håret mitt er mer en helhet etter new wash. Jeg er spent på hvordan det blir når det blir kaldere.


#8

sindrome sa for siden:

I dag vasket jeg håret med new wash. Gikk ut med håndkletørt hår og da jeg kom på jobb kjørte jeg litt hair balm gjennom håret og børstet det litt. Nå er det helt ok. Synes det er mindre av at det faller sammen etter at jeg begynte å bruke New wash. Men håret mitt er fremdeles ikke noe tykkere eller fyldigere eller glansfullt. Mer at det er mykere.


#9

Arran sa for siden:

Ser siden det linkes til har et norsk flagg nederst, men sender de fra Norge? Med toll inn vil dette bli hakket dyrere enn jeg er helt lysten på.


#10

Nera sa for siden:

De sender ikke fra Norge, men moms er vel innbakt i prisen. Men til den prisen bør den vaske huset og brette klær i tillegg.


#11

Malama sa for siden:

At den skryter av at jeg vil spare penger ved å ikke vaske håret på dag 2 eller 3 funker dårlig for meg som altså uansett ikke vasker håret mer enn et par ganger i uka.
Mulig den er bedre for håret mitt, men veldig dyr.#13

Pebbles sa for siden:

Håret mitt er så vanskelig at jeg bruker bare dyr sjampo fra før. Og da kjøper jeg jo balsam også, så om denne fungerer fint så blir det billigere for meg.

Jeg har bestilt og er spent på hvordan håret blir.


#14

Karamell sa for siden:

Tror det blir billigere for meg også, men jeg må gjemme det for mannfolka i huset. De er ukritiske. Men det gjør jeg jo med de dyrene shampoene og balsamene mine nå også.


#15

Candy Darling sa for siden:

Dere som har bestilt, måtte dere tollbehandle og betale gebyr?


#16

Tallulah sa for siden:

Så vidt jeg kan se er ikke dette noe annet enn en sulfatfri shampoo, og det kan man finne flere av både i dagligvarebutikken og hod frisør. Og ikke minst: helsekosten. Om man ikke vil bestille, altså. :)


#17

Nera sa for siden:

Om noen har lyst til å prøve noe annet, har R+Co en shampoo og balsam i ett i skumform som heter Analog, og som glatter håret som ingenting annet jeg har prøvd.


#18

sindrome sa for siden:

Det var ikke noe toll eller noe da jeg bestilte.#20

Filifjonka sa for siden:

«Ikke-sjampo»? Det er vel en sjampo i og med at en vasker håret med den?


#21

Tallulah sa for siden:

I USA skiller man mellom "detergent" og "soap" i større grad enn i Norge, der vi kaller det meste "såpe". Denne er fri for sulfater, parabener og en rekke andre ting, og i stedet basert på olje, slik klassisk såpe er. Så den er ikke en såpefri shampo, men en "rensemiddel"-fri shampo.


#22

Pebbles sa for siden:

Det er slik produsentene omtaler den selv. Det spiller ikke så stor rolle for meg, jeg er mest opptatt av om den er bedre for håret enn tradisjonell sjampo.


#23

sindrome sa for siden:

Jeg gikk etterhvert helt bort fra dette. Håper ble mer som stivt høy enn noe annet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.