Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp, vaskemaskina skitner til hvitvasken

#1

Elise sa for siden:

Hva i all verden kommer dette av? Det skjer innimellom med klær i vask. De er uten flekker når det blir lagt inn, og kommer ut som dette. Ikke så vanskelig å få skrubbet vekk hvis vi ser det når klærne er våte, litt verre når det oppdages etter å ha vært i tørketrommelen.

Jeg har prøvd å vaske den gummiringen rundt ved døra, og jeg har kjørt 90-graders vask med eddik. Hva mer kan jeg gjøre? Jeg husker ikke hva jeg vasket rett før hvitvasken denne gang, men kan det være avgjørende? :vetikke:


#2

Jålebeinet sa for siden:

Følger med i tråden. Opplever det samme når jeg bruker Milo.


#3

jolie sa for siden:

Vannet som "henter" såpen er kaldt, så det kan hende at det bygger seg opp litt våte klatter med såpe bak skuffen som faller ned nå og da. Evt såperester (som blir svart) på gummien i døra. Prøv å hell litt varmt vann gjennom såpesystemet. Skrubb evt litt innover med en sånn flaskekost.


#4

Elise sa for siden:

Hm, jeg har nettopp vasket ull, men klarer ikke å huske om det var rett før denne hvitvasken eller ikke. Interessant.


#5

Gerbera sa for siden:

Jeg har egen vaskemaskin til mannens arbeidstøy nettop pga dette. Fint støv fra simgel og pukk, legger igjen sånne striper på tøyet. Ligger ikke i hverken gummikant eller andre vaskbare ting, men det hjelper noe å kjøre en tom maskin på 90 grader i mellom.


#6

Eia sa for siden:

Sjekk gummiforingene i døra. Hvis det ikke er noe gruff der, kjøp rensetabletter og følg instruksjonene der. :btdt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.