Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det noen som har North Face-dunparkas i denne modellen (Arctic)?


#2

Bluen sa for siden:

Det er kanskje dette som er FP-modellen fra noen år tilbake? :knegg:


#3

Niobe sa for siden:

Jeg har den i XS. Den er ganske nett til parkas å være, men egentlig litt for lang til å passe meg kjempegodt. Det må sies at jeg trives godt med at den er litt lang, men jeg ser nok ikke så elegant ut.


#4

Bluen sa for siden:

Takk, Niobe. Den skal først og fremst være varm, også med tanke på vinterlig sidelinje på fotballbanen ( :skremt: ), så litt lengde tror jeg er bra. Hvor lang er den til deg? Og hvor utskrådd er den egentlig - lurer på om jeg må opp i S pga. hoftene?


#5

Nenne sa for siden:

Jeg vet ikke, jeg måtte bare kommentere på den fantastiske fargen! :elsker:


#6

star sa for siden:

Ligner den jeg har ja. :humre: Men prisen ligner ikke det jeg betalte.
Mener jeg har L selv om jeg nok har vært XL en god stund. Må sjekke når jeg kommer hjem.
Er veldig godt fornøyd.
Litt innsving sånn at den gir litt fasong og ikke bare blir en vegg liksom.



#8

Bluen sa for siden:

Gjett hvorfor jeg falt pladask. :knegg: Denne har jeg tidligere bare sett i svart, brunt og mørkeblått, som ikke er aktuelt for meg.


#9

Schnuppa sa for siden:

Jeg har FP varianten som ble kjøpt for ca 10 år siden. Bruker den hver vinter. Den sitter pent på (nett og slank modell), er super varm, vind og regn avvisende. Veldig glad i parkasen og super fornøyd med kjøpet jeg gjorde for 10 år siden.



#11

Bluen sa for siden:

Så bra! Hvilken størrelse har du, Schnuppa?


#12

Nera sa for siden:

Jeg har S i den (34 eller 36 ellers pga brede skuldre), og den kunne gjerne vært litt mindre. Lengden er ok til meg på 163-ish.


#13

Tangerine sa for siden:

Hvor høy er du, Bluen?


#14

Candy Darling sa for siden:

Jeg har også FP-parkasen, og den brukes fortsatt hver vinter og er den beste vinterkåpen jeg noensinne har hatt. Eneste problemet fra et marketingperspektiv er at den er helt uslitelig. :knegg:


#15

Niobe sa for siden:

Den er så lang at jeg sitter komfortabelt på den. Med knehøye støvler er jeg nesten dekket fra topp tii tå. :knegg: Jeg er 1.62.

Den er romslig i hoftehøyde, men jeg kan tenke meg at den kan bli stram over brystet for de som trekker mer enn meg der. Den er nett i overkroppen/livet.


#16

Bluen sa for siden:

Jeg er 1,60.

Tok sjansen på å bestille den i S, da hoftebredden i XS ble for smal for meg ut fra tabellen som Nenne linket til. Jeg har for øvrig S i en annen NorthFace-dunjakke (mer av Michelin-typen) som jeg kjøpte brukt for sikkert minst 10 år siden. Den går akkurat over endepartiet mitt.

At noe blir stramt over brystet til meg, tror jeg at jeg har til gode å oppleve. :knegg:


#17

Tangerine sa for siden:

Samm her. :knegg:

Skal tru om jeg skulle prøvd meg på denne modellen. I str. S. Det år vel an å returnere. :)


#18

Schnuppa sa for siden:

Min er i S/36 og er akkurat passe ettersittende til meg. Litt knapp på armene.
Spørs helt på bruken din men jeg gjetter at du kan ha XS. Eller hvis du ønsker den bittelitt romslig så vil S passe supert til deg.


#19

Schnuppa sa for siden:

... lese hele tråden først :himle:
Tror du blir strålende fornøyd med S og parkasen generelt. Jeg digger min og bruker den daglig hele vinteren. Den er om CD elsker, uslitelig.


#20

Trulte sa for siden:

Jeg har og. Bruker den når det er skikkelig kaldt ute.


#21

Filifjonka sa for siden:

Har brukt min hver vinter i ni år, og den ser egentlig helt lik ut fortsatt. Veldig bra kjøp. Jeg har str M, som passer fint til meg som er sånn 38/40. Bruker den bare i minusgrader.


#22

Bluen sa for siden:

... og det har vi her så å si hver dag fra november til mars, så det passer bra. B.m kuldehøl

Skal hente jakka i morgen - blir spennende!


#23

Bluen sa for siden:

Jakka har kommet, og den er faktisk perfekt. :eek: Ja, bortsett fra prisen, da. :sparke: Nydelig petrolfarge også i virkeligheten, og den sitter som sydd til meg både i livet og over hoftene. Fin, ordentlig innsvingt modell. Denne må jeg nok faktisk koste på meg. Takk for god hjelp!


#24

Odelia sa for siden:

Jeg har denne i S, og må ha såpass når jeg har tykke gensere under ellers hadde den blitt for trang. Vi to er vel nokså like i størrelse og høyde så tipper du har truffet godt der. Fin farge :)


#25

Einhyrningur sa for siden:

Jeg elsker min, men den er for trang. Må ha meg en ny.


#26

Harriet Vane sa for siden:

Jeg har hatt min i årevis, den er jo rett og slett helt uslitelig. Alt holder, knapper, glidelås og sømmer i lommer og for. Min er i str. M, for å kunne romme barmen. Er allikvel ganske nett i fasongen.


#27

Bluen sa for siden:

Overraskende nett i fasongen. :jupp: Og det vil jeg tro bidrar til å gjøre den varm også, at den følger kroppen såpass tett.


#28

Tangerine sa for siden:

Hvor stor er du rundt rompa og puppene? Send gjerne svar på messenger. :værsågod:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.