Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Falmouth i Cornwall

#1

Pebbles sa for siden:

Er det noen som har bodd i denne byen eller vært innom på dagstur? Vi har vært på ferie i Cornwall tidligere, og vi kunne tenke oss å dra dit igjen men bo et nytt sted denne gangen. Falmouth ser ut til å ha det vi ønsker oss - bysentrum med størrelse nok til å ha tilbud å velge mellom og beliggenhet ved vannet. Det hadde vært interresant å høre fra noen som har vært der om det er en god idé å legge ferien dit.


#2

Myria sa for siden:

Vi var i Cornwall i sommer. Vi var bare på dagstur til Falmouth. Veldig koselig by med fine strender. Vi var der hovedsaklig for å besøke Pendennis og se oss litt rundt. Vi hadde base i Newquay på vestkysten. Stor og fin strand (som vi bodde rett ved) og en by av litt størrelse, veldig fornøyd med det valget. Cornwall er ikke veldig stort og vi hadde det meste vi ønsket å se innen en times kjøring. Det er så mange fine byer i Cornwall og nok å velge mellom, og jeg tenker at dere heller kan ta utgangspunkt i hva dere ønsker å se/gjøre og velge sted ut fra det. :jupp:


#3

Pebbles sa for siden:

Vi har bodd i Newquay og Penzance tidligere og vi har reist mye rundt og sett mange steder. Nå er jeg mest opptatt av at vi bor et sted som passer for våre behov - langs vannet og i passe stor by med ulike tilbud er viktig nå som vi reiser med barn i så ulike aldre og det godt kan være at vi voksne og lillesøster legger ut på utflukter mens tenåringene heller blir igjen og finner på noe i byen eller tar en tur på stranda. Falmouth ser midt i blinken ut på nettet - så det er interessant å høre om byen er fin på ordentlig også!


#4

Myria sa for siden:

Jeg hadde tenkt å foreslå Penzance, men da har du altså vært der uansett. Det ligger jo også litt lenger unna det meste av Cornwall så mer upraktisk hvis man vil se noe annet enn bare nærområdet. Det går båt fra Falmouth til Truro (eneste by i Cornwall, fin katedral midt i sentrum). Det er en fin tur og gøy å komme seg rundt på andre måter enn bare med bil. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.