Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Heilo sa for siden:

Fridays for future. Frokost på hjemmekontoret og så skal jeg på klimastreik sammen med 12-åringen. :hjerter:


#3

Heilo sa for siden:

Drepte jeg kaffebloggen? :leppe:


#4

ingling sa for siden:

Neida, Heilo! Så fint med klimastreik sammen. :hjerter:

Jeg har siste dag på kontoret på noen dager, neste uke blir det hjemmekontor i min mors og mitt eget hjem og litt roligere tempo. Det skal bli godt, august var hektisk og september forsvant i sykdom. Men først, jobb, tidlig henting av mini og fredagskos! Ja, og pakking da.


#5

Heilo sa for siden:

Hjemmekontor er gull. Og særlig når du kan kombinere det med besøk i hjembyen.


#6

star sa for siden:

Høstlig i dag altså.
Jeg håper jeg har husket alt jeg trenger. Drar rett på tur etter jobb.


#7

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg fikk plutselig en elev dumpet inn på kontoret mitt. Så da får jeg gjort lite fornuftig... Ellers ser jeg fram til en elevfri uke neste uke. Regner med at jeg tar tre dager avspasering i høstferien. Det kan trengs. Og mandag og tirsdag får jeg gjort mye fornuftig, tror jeg.

Nå gruer jeg meg litt til storefri hvor jeg må ut og ha inspeksjon. Var heldigvis forutseende nok til å ta med meg regntøy i dag. :knegg:


#8

Albertine sa for siden:

Jeg har kastet meg ut på dypt vann og har kjøpt webhotell, og nå skal jeg prøve å få wordpress opp på mitt eget domene. Aner ikke hva jeg egentlig driver med, men jeg håper det ordner seg etterhvert.


#9

millact sa for siden:

Du har gjort hva, Albertine?

Hører det drypper fra taket, altså regner det. Eldste drar på speidertur om et par timer og gleder seg sånn. Broren og jeg skal på Elkjøp og kjøpe gamingtastatur. Han gleder seg til det. Jeg gleder meg bare til helg.


#10

Frk_Fryd sa for siden:

Har avspasert fra dagjobben et par timer for å utøve bondejobben min, men nå er jeg tilbake bak pulten. Og så er det fredag!


#11

Pingis sa for siden:

Jeg gleder meg også til helg! Har tatt ut sjokoladekake fra fryseren, og gleder meg til å overraske ungene med litt ekstra fredagsluksus når de kommer fra skolen. Men jeg må kanskje jobbe litt før luksusen, da. :yessir:


#12

Albertine sa for siden:

millact, jeg prøver å lage blogg/nettside på eget domene. Jeg har null peiling på slikt, men er litt som Pippi og har klokkertro på at jeg skal få det til på en eller annen måte.


#13

millact sa for siden:

Spennende, Albertine.

Tror jeg avspaserer noe i dag, kom sent og går tidlig. Lite å gjøre og tankene er ikke her uansett. Komme seg hjem og kose ekstra med 11-åringen hjemme.


#14

Maverick sa for siden:

Er det bare jeg som er våken? :skremt:



#16

Timar sa for siden:

Vært våken siden 04.30. Nå er vi plutselig nede på kontinentet. Godt å få utnyttet dagen :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.